Trabzonspor Bursa'ya Gitti

Trabzonspor Asbaşkanı Haşim Sayitoğlu, hava alanında yaptığı açıklamada, Bursaspor maçlarının hep zorlu geçtiğini ifade ederek, şunları söyledi:''Sezona sonuç olarak iyi ama sahada yaşanan olaylar nedeniyle kötü başladık. Ondan sonraki iki müsabakamızı he

Trabzonspor Bursa'ya Gitti

Trabzonspor Asbaşkanı Haşim Sayitoğlu, hava alanında yaptığı açıklamada, Bursaspor maçlarının hep zorlu geçtiğini ifade ederek, şunları söyledi:

''Sezona sonuç olarak iyi ama sahada yaşanan olaylar nedeniyle kötü başladık. Ondan sonraki iki müsabakamızı hem deplasmanda hem Trabzon'da kazandık. Aynı kazanma arzumuzla bugün yola gidiyoruz. İnşallah kazanma serimizi devam ettirir ve Trabzon'a puanla döneriz. Federasyon'un karanına iki boyutta bakmak lazım. Bir saha kapatma cezası olarak bir de maçı müsabakanın tescili anlamında. Dün, Tahkim Kurulu saha kapama itirazımıza ret kararı verdi. Artık Tahkim Kurulu'ndan yukarı bir kurul olmadığı için bu konuyu çok konuşarak ortamı daha da germenin bir anlamı yok. Tahkim Kurulu nihai karar yeri. Artık bundan sonra bu tür müsabakalarda verilecek kararların takipçisi olacağız.''

Futbol Federasyonu'nun Sivasspor maçıyla ilgili olarak açıkladığı karara da değinen Sayitoğlu, şöyle devam etti:

''Futbol Federasyonu'nun verdiği maçın tarafsız sahada yeniden oynanması kararını tartışmak için bugün akşam saatlerinde yönetim kurulu olarak konuşup, tahkime gidip gitmeyeceğimize karar vereceğiz. Sezon yeni başladı, yeni başlayan bir sezonda hem futbolun gündeminde hem de Türkiye'nin gündeminde gerilimi artırıcı söylemlerden geri durmayı düşünüyoruz. İnşallah önümüzdeki hafta bu konuda da yönetim kurulu olarak tam bir beyanatla olayı netleştireceğiz. Futbol Federasyonu, Türkiye'deki futbolun patronu.''

Trabzonsporlu futbolculardan Ayman da Bursa'ya kazanmak için gittiklerini belirterek, ''Bursaspor maçını da kazanmak için elimizden geleni yapacağız. Bunu başaracak gücümüz var'' dedi.

Ayman, yeniden oynanacak olan Sivasspor maçı için ise ''Hem bizim için hem tüm Trabzonlular için çok özel bir maç olacak. Türkiye'nin gözü bu maçın üzerinde olacak. Benim için ekstra bir anlam ifade etmiyor. Oynarsam takımımın başarısı için elimden geleni yapacağım. Balili ile bir derdim yok. Benim oyun sitilim sert ve beni herkes tanıyor'' diye konuştu.

Trabzonspor' un deplasmanda oynanacak olan Bursaspor maçına Tolga, Tayfun, Erdinç, Tolga Seyhan, Celaleddin, Gökdeniz, Hüseyin, Serkan, Mustafa Keçeli, Ceyhun ve Umut muhtemel 11'i ile çıkması bekleniyor.

THY'ye ait tarifeli uçakla Bursa'ya giden 20 kişilik bordo-mavili kafilede, ülkesinin milli takımının kampından geç döndüğü için cezalandırılan Jabi yer almadı.

Kafilede yer almayan teknik direktör Ziya Doğan'ın ise milli maç nedeniyle verilecek olan arada kamp yerini belirlemek için önceden Trabzon'dan ayrıldığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor