Trabzonspor bu oyuncuya dikkat!

UEFA Avrupa Ligi L grubu ilk maçında deplasmanda Metalist Kharkvi’i 2-1 mağlup eden Trabzonspor, 2. maçta Perşembe günü Hüseyin Avni Aker stadında Legia Varşova ile karşı karşıya gelecek.Geçtiğimiz yılda gruplarda Legia ile 2 maç oynayan Bordo mavililer r

Trabzonspor bu oyuncuya dikkat!

UEFA Avrupa Ligi L grubu ilk maçında deplasmanda Metalist Kharkvi’i 2-1 mağlup eden Trabzonspor, 2. maçta Perşembe günü Hüseyin Avni Aker stadında Legia Varşova ile karşı karşıya gelecek.

Geçtiğimiz yılda gruplarda Legia ile 2 maç oynayan Bordo mavililer rakibini mağlup ederek gruptan çıkma yolunda önemli bir avantaj yakalamak istiyor.

Polonya temsilcisi ligde oynadığı 10 maçta 24 gol atarak yüksek bir gol oranına ulaştı. Bu karşılaşmalarda kalesinde 10 gol görürken sadece 4 karşılaşmada kalesini gole kapattı. Bu performansla ligde 20 puanla en yakın rakibinin 1 puan önünde lider durumda yer aldı.

Legia Varşova son maçında Lech Poznan ile karşı karşıya geldi. Karşılaşma 2-2 beraberlikle sona ererken golleri savunma oyuncuları Dosa Junior ve Tomasz Brzyski kaydetti.

AVRUPA’DA MAĞLUP OLMADI

Legia, bu sezon UEFA Avrupa Liginde ikisi eleme karşılaşması biri grup karşılaşması olmak üzere oynadığı 3 karşılaşmada mağlup olmadı. Eleme karşılaşmalarında Kazakistan takımı Aktobe ile karşı karşıya gelen Legia, deplasmanda oynadığı ilk karşılaşmayı 1-0 kazandı. Rövanş karşılaşmasını ise 2-0 kazanan Legia, gruplara kaldı. L grubundaki ilk maçında kendi evinde Lokeren ile karşılaştı. Polonya ekibi karşılaşmayı orta saha oyuncusu Miroslav Radovic’in attığı golle 1-0 kazanarak hanesine 3 puanı yardırdı.

BU OYUNCUYA DİKKAT

Legia Varşova’da dikkat edilmesi gereken oyuncuların başında 30 yaşındaki orta saha oyuncusu Miroslav Radovic geliyor. Bu sezon toplamda 13 maçta forma giyen deneyimli oyuncu 11 gol kaydetti. Bu karşılaşmalarda bin 45 dakika forma giyen oyuncu 5’te asist yaptı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor