Trabzonspor bu konuda lider

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'de 21. hafta itibariyle elde ettiği 10 beraberlikle ligin en fazla berabere kalan takımı olurken, son 30 yılın da en fazla beraberliğini elde etti.Spor Toto Süper Ligin 21. haftasında deplasmanda Kasımpaşa ile 1-1 berabere

Trabzonspor bu konuda lider

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'de 21. hafta itibariyle elde ettiği 10 beraberlikle ligin en fazla berabere kalan takımı olurken, son 30 yılın da en fazla beraberliğini elde etti.

Spor Toto Süper Ligin 21. haftasında deplasmanda Kasımpaşa ile 1-1 berabere kalan Trabzonspor, zirve umutlarını yitirirken, gelecek sezon Avrupa kupalarına katılma umudunu sürdüren bordo-mavililerde, oynanan futbol keyifleri kaçırdı. Son dakikada gelen beraberlikle 3 puandan olan bordo-mavililer, ligde 10. beraberliğine imza atarak ligin en fazla berabere kalan takımı oldu.

Trabzonspor evinde oynadığı maçlarda 3 beraberlik elde ederken, dış sahada ise 7 beraberlik elde ederek 21. hafta itibariyle 10. beraberlikle bu alandaki liderliğini kimseye kaptırmadı. Trabzonspor'u 8 beraberlikle İstanbul Başakşehir, Eskişehirspor ve Kayseri Erciyespor takip etti.

SON 30 YILIN EN FAZLA BERABERLİĞİNİ ELDE ETTİ

Trabzonspor, son şampiyonluğu yaşadığı 1983-84 sezonunda 21. hafta itibariyle 11 beraberlik elde etmişti. 2014-2015 sezonunda ise bordo-mavililer, oynadığı 21 maçta 10 beraberlik elde ederek son 30 yılın en fazla beraberliğini elde etmiş oldu. Karadeniz ekibi söz konusu tarihler arasındaki sezonlarda ortalama 6 beraberlik elde ettiği görülüyor.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor