Trabzonspor bu konuda geride

Trabzonspor Medical Park Basketbol kulübünün alt yapı antrenörü Milan Kotarac ile Alt yapının son durumu ile ilgili açıklamalarda bulundu.Alt yapının basketbol kulübünün en hassas birimi olduğunu ifade eden Kotarac, "bizim hedefimiz maçlar kazanmak değil

Trabzonspor bu konuda geride

Trabzonspor Medical Park Basketbol kulübünün alt yapı antrenörü Milan Kotarac ile Alt yapının son durumu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

milan_kotarac.jpgAlt yapının basketbol kulübünün en hassas birimi olduğunu ifade eden Kotarac, "bizim hedefimiz maçlar kazanmak değil bizim esas gayemiz ilerleyen yıllara Güçlü, tecrübeli ve başarılı bir nesil, başarılı bir basketbol takımı hazırlamaktır.

Trabzonspor Medical Park Basketbol kulübü alt yapısı olarak niyetimiz oyuncu kazanmak, bölgesel ligde genç bir kadro ile müsabakalara çıkıyoruz en küçük oyuncumuz 15 en büyük oyuncumuz 20 yaşında... Rakiplerimize baktığımızda ise 2.lig ayarında 20-30 yaşlarındaki olgun sporcular bu anlamda dezavantaja sahibiz.. Tam anlamıyla tecrübe taktik ve fizik olarak kendimizi hazır hissetmek için çalışmalarımızı tüm hızıyla devam ettiriyoruz.

21-25 Nisan tarihlerinde Trabzon'da Genç Takımlar arası,  7-11 Nisan tarihlerinde Balıkesir'de Yıldız Erkekler ve 28 Nisan - 2 Mayıs'ta ise Antalya'da Küçük Erkekler Anadolu Şampiyonasında başarılı olmak istiyoruz" dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor