Trabzonspor Bourcenau ile el sıkıştı.

Trabzonspor Basın Sözcüsü Yakup Aslan, UEFA'nın Yargıtay'ın kararını istemesini değerlendirirken, "Biz sadece adaletin tecelli etmesini istiyoruz" dedi.Bordo mavili kulübün Basın Sözcüsü Aslan, UEFA'nın Türkiye Futbol Federasyonu'ndan Yargıtay'ın şike kar

Trabzonspor Bourcenau ile el sıkıştı.

Trabzonspor Basın Sözcüsü Yakup Aslan, UEFA'nın Yargıtay'ın kararını istemesini değerlendirirken, "Biz sadece adaletin tecelli etmesini istiyoruz" dedi.

Bordo mavili kulübün Basın Sözcüsü Aslan, UEFA'nın Türkiye Futbol Federasyonu'ndan Yargıtay'ın şike kararının hem orijinal hem de çevirisini istemesinin yanı sıra UEFA ve FIFA'ya yapılan başvuruyla ilgili açıklamalarda bulundu. UEFA'nın şike kararını istemesini olumlu bulduklarını belirten Aslan, "Biz Trabzonspor olarak sadece adaletin tecelli etmesini istiyoruz. Bunu kim yapacaksa yapsın. Bizimkiler yapacaksa yapsın, yoksa yabancılar yapacak. Adalet tecelli ettikten sonra bunu kimin yaptığının bir önemi yok. Avrupa yaptı, UEFA yaptı bizim için önemli değil" diye konuştu.

ASLAN: BOURCENAU İLE GÖRÜŞTÜK

Transfer çalışmalarıyla ilgili de konuşan Aslan, "Romen orta saha oyuncusu Bourcenau transfer gündemimizde yer alan bir isim. Kendisiyle görüştük. Ancak bir sürü isimle daha görüştük. Transfer çalışmaları için çok büyük uğraş veriyoruz. Ama mutlaka oyuncu alacağız diye bir garanti veremeyiz. Takımımızın gücünü artırmak için gerekli çalışmaları yapıyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor