Trabzonspor Bolu'ya Gitti

Trabzonspor, milli maçlar nedeniyle verilen arada bir haftalık kamp çalışması yapmak üzere Bolu'ya gitti.Profesyonel Futbol Takımı Menajeri Necmi Perekli, AA muhabirine yaptığı açıklamada, lige iyi bir başlangıç yaptıklarını belirterek, ''Sivasspor maçını

Trabzonspor Bolu'ya  Gitti

Trabzonspor, milli maçlar nedeniyle verilen arada bir haftalık kamp çalışması yapmak üzere Bolu'ya gitti.

Profesyonel Futbol Takımı Menajeri Necmi Perekli, AA muhabirine yaptığı açıklamada, lige iyi bir başlangıç yaptıklarını belirterek, ''Sivasspor maçını kazanacağımızı var sayarsak şu an ligin lideriyiz. İlk 4 haftayı genel olarak iyi kapattık. İyi bir şekilde devam edip ligi iyi bitirmek istiyoruz'' dedi.

8 Eylül'e kadar Bolu Koru Otel'de kampa gireceklerini bildiren Perekli, ''Milli maçlar nedeniyle verilen arayı iyi değerlendirmek istiyoruz. Bunun için Bolu'da kamp yapmayı uygun gördük. Kampın verimli olacağını düşünüyoruz'' diye konuştu.

-TOMAS JUN KAMPA ÇAĞRILDI-

Trabzonspor'da kadro dışı kalan Tomas Jun'un affedilerek kampa çağrıldığı bildirildi.Perekli, Tomas'ın kadro dışı kaldığı dönemde idmanlarını aksatmadığını ve profesyonelce çalıştığını belirterek, ''Bu futbolcu da kampa çağrıldı'' dedi.

-MİLLİLER YOK-

Trabzonspor, Bolu kampını milli oyucularından yoksun olarak gerçekleştirecek. Bordo-mavililerde, milli takım kamplarına çağrılan Gökdeniz, Hüseyin, Ergin Keleş, Jabi ve Yattara kamp kadrosunda bulunmuyor.

Bu arada Trabzonspor'da genç oyuncularından Eyüp Kadri'nin Malatyaspor ile anlaştığı belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor