Trabzonspor benim yaşam kaynağım

GİRAY: “TRABZONSPOR BENİM İÇİN YAŞAM KAYNAĞI”Trabzonspor’un başarılı savunma oyuncusu Giray Kaçar, kendisini ayın futbolcusu seçen bordo – mavili taraftarlara teşekkür etti. Giray, kendisine gösterilen ilgiden dolayı çok mutlu olduğunu belirterek, “Benim

Trabzonspor benim yaşam kaynağım

GİRAY: “TRABZONSPOR BENİM İÇİN YAŞAM KAYNAĞI”

Trabzonspor’un başarılı savunma oyuncusu Giray Kaçar, kendisini ayın futbolcusu seçen bordo – mavili taraftarlara teşekkür etti. Giray, kendisine gösterilen ilgiden dolayı çok mutlu olduğunu belirterek, “Benim için yaşam kaynağı olan Trabzonspor ve Trabzonsporlu taraftarlarımıza gösterdikleri ilgi ve ayın futbolcusu seçtikleri için teşekkürler. Yeni sezonda da onlara layık olmaya çalışacağım” dedi. Giray, Suudi Arabistan’ın Al Shabab takımı ile anlaşan Yattara’ya da başarı dileyerek, “Yattara ağabeyime yeni takımında sağlıklı ve başarılı bir sezon diliyorum. Ondan çok şey öğrendik ve onu çok seviyorum” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler