Trabzonspor Benfica'ya kilitlendi!

Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme turu ilk maçında Benfica'ya 2-0 mağlup olan Trabzonspor, rövanş maçına kilitlendi.Teknik Direktör Şenol Güneş, ilk maçta yapılan hataları oyuncularıyla yaptığı toplantılarda paylaşırken, güçlü rakibini turnuva dışında bırakaca

Trabzonspor Benfica'ya kilitlendi!

Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme turu ilk maçında Benfica'ya 2-0 mağlup olan Trabzonspor, rövanş maçına kilitlendi.

Teknik Direktör Şenol Güneş, ilk maçta yapılan hataları oyuncularıyla yaptığı toplantılarda paylaşırken, güçlü rakibini turnuva dışında bırakacak planlara son şeklini veriyor.

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Ön eleme turu rövanş maçında Portekiz temsilcisi Benfica ile Atatürk Olimpiyat Stadı'nda 3 Ağustos Çarşamba günü karşılaşacak olan Trabzonspor geri sayımda. Zorlu müsabakaya kilitlenen Karadeniz ekibinde teknik direktör Şenol Güneş, takımın dış dünya ile bağlantısını keserken oyuncularının ise beynini yıkıyor.

Antrenman toplantılarında sürekli olarak oyuncularına rövanş maçının önemini anlatan deneyimli teknik adam karşılıklı yaptığı görüşmelerde ise saha içinde nelere dikkat
edilmesi gerektiği noktasında fikrini bayan ediyor.

Benfica ile Lizbon'da oynadıkları ilk maçın kasetlerini oyuncularıyla birlikte izleyen deneyimli teknik adam uygulamaları olarak gösterdiği hatalardan ders çıkartmaları gerektiğini anlatarak rövanş maçında aynı hataları yapmamaları gerektiğini belirtti.

Zorlu rakibinin eksik yönlerini de oyuncularıyla anlatan Güneş, "Rakibin eksiklerinin üzerine gidersek saha da avantajlı durumda olan biz oluruz. Benfica iyi bir takım ve iyi oyunculardan kurulu. Biz de iyi bir takımız ve hepiniz benim için bir
değersiniz. İyisiniz ki buradasınız" diyerek oyuncularına güven vererek moral depoladığı öğrenildi.

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, yardımcılarıyla da bir araya gelerek takımın son durumu hakkında fikir alış-verişinde bulunuyor. Oyuncuların moral seviyelerini yakından takip eden Güneş, her şeyin iyi olması için yoğun bir çaba harcıyor.

Engin Baytar'ın durumu Şenol Güneş'in canını sıksa da bunu takıma yansıtmamaya dikkat eden deneyimli teknik adam, yaramaz oyuncusunu yardımcılarına takip ettiriyor.

TARAFTARDAN DUYGUSAL PATLAMA
Öte yandan Benfica maçını Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynayacak Trabzonspor'da gözler taraftarlara çevrildi.

Şike olayları nedeniyle "Şampiyonluğun" elinden alındığına inanan Bordo-mavili taraftarlar ligin sona ermesinin ardından ilk kez resmi bir maçta bir araya gelecek. Benfica karşısında takımına 90 dakika sahip çıkarak destek olacak olan Bordo-mavili taraftarlar, Türk futbolunda yaşanan şike olaylarına ise yasal sorumluluk içersin de tepkisini ortaya koyacak.

Kulübün Resmi internet sitesinden yapılan "Tura İnanıyoruz" şeklindeki açıklamaya duyarsız kalmayan Bordo-mavililer Olimpiyat Stadı'na 60 bin üzerinde bir taraftar rakamını hedefliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler