Trabzonspor Başkentte

Turkcell Süper Lig'de ikinci haftanın açılış maçında yarın deplasmanda Ankaragücü ile karşılaşacak olan Trabzonspor'u, Ankara'ya taraftarlar çiceklerle karşıladı.Kulüp futbol şube sorumlusu İhsan Alioğlu'nun başkanlığını yaptığı kafilede 20 sporcu bulunuy

Trabzonspor Başkentte

Turkcell Süper Lig'de ikinci haftanın açılış maçında yarın deplasmanda Ankaragücü ile karşılaşacak olan Trabzonspor'u, Ankara'ya taraftarlar çiceklerle karşıladı.


Kulüp futbol şube sorumlusu İhsan Alioğlu'nun başkanlığını yaptığı kafilede 20 sporcu bulunuyor. Geçen haftaki Ankaraspor maçının 18 kişilik kadrosundan farklı olarak Ferhat ve Buğra da kadroda yer aldı.
Bonservis sorunu halledilemeyen Tony Sylva ile ülkesinden henüz dönmeyen Isaac Promise kadroda yer almıyorlar.

Trabzonspor'u Ankara'da taraftarlar çiçeklerle karşıladı. Bir taraftar grubu kaptan Hüseyin'e çicek verdi ve fotoğraf çektirildi.

Bordo mavili takım Trabzonspor otobüsüne binerek kalacakları otele hareket ettiler.


Trabzonspor'un yarınki karşılaşmaya Tolga, Serkan, Egemen, Song, Cale, Hüseyin, Colman, Selçuk, Yattara, Gökhan ve Umut 11 ile sahaya çıkması bekleniyor.

Haber61.net / AA

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor