Trabzonspor başkente geldi!

Spor Toto Süper Lig'de yarın deplasmanda Kardemir Karabükspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor, uçak ile başkente geldi.THY'ye ait özel uçak ile Trabzon'dan hareket eden bordo-mavili kafileyi, Esenboğa Havalimanı'nda bordo-mavili taraftarlar karşıladı.Ta

Trabzonspor başkente geldi!

Spor Toto Süper Lig'de yarın deplasmanda Kardemir Karabükspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor, uçak ile başkente geldi.

THY'ye ait özel uçak ile Trabzon'dan hareket eden bordo-mavili kafileyi, Esenboğa Havalimanı'nda bordo-mavili taraftarlar karşıladı.

Taraftarlar, Alanzinho ve Yattara ile fotoğraf çektirdi. Bordo-mavili kafile, daha sonra karayoluyla Karabük'e hareket etti.

 

"TRABZONSPOR, ŞAMPİYONLUĞA UÇUYOR"

Trabzonspor'a özel uçak tahsis eden Türk Hava Yolları, yemek menüsünün kapağında 'Trabzonsporum şampiyonluğa uçuyor' yazılı ifadeye yer verdi.

Uçak pilotu da takımın binişi sırasında 'Şampiyon Trabzonsporumuz uçağımıza hoş geldiniz' anonsu yaptı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler