Trabzonspor Ay-Yıldız bekliyor

Trabzonspor Şampiyonlar Ligi'nde Türkiye'yi temsil edecek.Türkiye Futbol Federasyonu'nun yapamadığını UEFA yaptı ve Trabzonspor'u Şampiyonar Ligi'ne kattı.Trabzonspor'un Şampiyonlar Ligi'ne katılmasını hazmedemeyen taraflı medya, Trabzonspor'u şikenin içe

Trabzonspor Ay-Yıldız bekliyor

Trabzonspor Şampiyonlar Ligi'nde Türkiye'yi temsil edecek.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun yapamadığını UEFA yaptı ve Trabzonspor'u Şampiyonar Ligi'ne kattı.

Trabzonspor'un Şampiyonlar Ligi'ne katılmasını hazmedemeyen taraflı medya, Trabzonspor'u şikenin içerisine çekmeye çalıştıkça o pislikte kendileri boğuldu.

Avusturya - Türkiye maçını izlemek için Avusturya'da bulunan UEFA Başkanı kendisine amaçlı sorular soran gazetecilere öyle bir cevap verdiki. Platini'nin verdiği cevap bir tokat gibiydi.

Şunları dedi UEFA Başkanı Platini

♦  "Şikeyi ben mi yaptım ki beni suçluyorlar? Kim yaptıysa onlardan hesap sorsunlar. Bizim görevimiz futbolu bu tarz çirkinliklerden temizlemektir"

♦"Siz gerçekten neden olduğunu bilmiyor musunuz? Biz biliyoruz. Soruşturma devam ediyor. Soruşturma bittiğinde de herkes öğrenecek. Fenerbahçe'nin yerine başka ülkeden bir takımı da alabilirdik. Bu, sizin için iyi bir şey. Fakat Türk futbolu için iyi günler olmadığı kesin"

Tüm bu açıklamalar ve Trabzonspor'un Türkiye'yi Şampiyonlar Ligi'nde temsil etmesine dayanarak diyoruz ve istiyoruz:

Ay-Yıldızımızı bir an önce bize verin,

hakkımızı teslim etmek için daha ne bekliyorsunuz.

Türkiye'yi Şampiyonlar Ligi'nde temsil eden bir takımın hakkını UEFA teslim etti siz bu gerçeği ne zaman kabul edeceksiniz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor