Trabzonspor Avrupa'da

Trabzonspor Medical Park Kulüp Başkanı Abiş Hopikoğlu, EuroChallenge Cup’a katılmaları konusunda açıklamalarda bulundu.  Başkan Abiş Hopikoğlu yaptığı açıklamada 2014-2015 sezonu için, FIBA EuroChallenge Cup’ta yer almaları noktasında bir takım gelişmeler

Trabzonspor Avrupa'da
Trabzonspor Medical Park Kulüp Başkanı Abiş Hopikoğlu, EuroChallenge Cup’a katılmaları konusunda açıklamalarda bulundu. 
 
Başkan Abiş Hopikoğlu yaptığı açıklamada 2014-2015 sezonu için, FIBA EuroChallenge Cup’ta yer almaları noktasında bir takım gelişmelerin yaşandığını belirterek, "Dün yaşanan gelişmeler ışığında da daha önce katılmayı hak ettiğimiz EuroChallenge Cup’a direkt dahil olduğumuz tarafımıza bildirildi. Bu doğrultuda, başta Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Akif Çağatay Kılıç olmak üzere, FIBA Avrupa ve Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Sayın Turgay Demirel’e, Ak Parti Trabzon Milletvekili Sayın Cevdet Erdöl’e, sponsorumuz Medical Park Hastaneler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Muharrem Usta’ya, Türkiye Basketbol Federasyonu FIBA Dış İlişkiler Direktörü Sayın Dr. Emir Turam’a, Türkiye Basketbol Federasyonu Genel Sekreteri Sayın Celal Arısan’a ve Türkiye Basketbol Federasyonu Ligler Direktörü Sayın Ayhan Özgümüş’e, FIBA EuroChallenge Cup’a katılmamız noktasında, uluslararası platformda göstermiş oldukları yakınlık ve gerçekleştirdikleri yardımlardan ötürü içtenlikle teşekkür ederiz.
 
Bu sezon mücadele edeceğimiz EuroChallenge Cup’ta, camiamızı ve Türk basketbolunu en iyi şekilde temsil edeceğimizi belirtiriz" dedi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler