Trabzonspor Atalay'dan sorulacak

Gerçekleştirilen seçimde son dakika gelişmesi ile Aydınlar’ın listesinde Trabzonlu olarak bulunan Önder Karaduman Trabzonspor Başkanı Sadri Şener’in ısrarı ile listeden çıkarıldı ve yerine Erdal Atalay getirildi.TRABZON’U ATALAY TEMSİL EDECEKSeçimlerin ar

Trabzonspor Atalay'dan sorulacak

Gerçekleştirilen seçimde son dakika gelişmesi ile Aydınlar’ın listesinde Trabzonlu olarak bulunan Önder Karaduman Trabzonspor Başkanı Sadri Şener’in ısrarı ile listeden çıkarıldı ve yerine Erdal Atalay getirildi.

TRABZON’U ATALAY TEMSİL EDECEK

Seçimlerin ardından TFF’de Başlayan Mehmet Ali Aydınlar başkanlığındaki yönetimde Trabzonspor’u artık Erdal Atalay temsil edecek. Geçen dönemde de Trabzonspor’dan sadece Süleyman Atal’ın bulunduğu yönetimde şimdi sayı değişmeden Trabzonspor’u Atalay temsil edecek. Atalay daha önceki yıllarda da TFF’de Trabzonspor’u temsil etmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler