Trabzonspor anlaştık dedi

Haber61.net - Haber Servisi -  Trabzonspor Kulübü, Sefa Yılmaz'ın transferi için Kayserispor ile anlaşmaya vardığını borsaya bildirdi.Bordo-mavili kulüp, Sefa Yılmaz'ın transferi için Kayserispor Kulübü'ne 3 milyon 500 bin avro transfer bedeli ödeyecek.Tr

Trabzonspor anlaştık dedi

Haber61.net - Haber Servisi -  Trabzonspor Kulübü, Sefa Yılmaz'ın transferi için Kayserispor ile anlaşmaya vardığını borsaya bildirdi.

Bordo-mavili kulüp, Sefa Yılmaz'ın transferi için Kayserispor Kulübü'ne 3 milyon 500 bin avro transfer bedeli ödeyecek.

Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği Ticaret AŞ'den, Borsa İstanbul'a gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yer alan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Sefa Yılmaz'ın kulübümüze transferi konusunda Kayserispor Kulübü ile anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre, Kayserispor Kulübü'ne 3 milyon 500 bin avro transfer bedeli ödenecektir. Ayrıca futbolcumuz Anıl Taşdemir'in Kayserispor Kulübü ile anlaşması halinde oyuncumuz Kayserispor Kulübü'ne bedelsiz olarak transfer edilecektir" ifadesine yer verildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor