Trabzonspor altyapıya önem veriyor

Beko Basketbol Ligi takımlarından Trabzonspor Medical Park'ın başkanı Abiş Hopikoğlu, alt yapıya çok önem verdiklerini söyledi.Hopikoğlu, yeni sezonda da yollarına antrenörleri Milan Kotarac ile devam edecekleri belirterek, "Altyapı ile ilgili çok iyi işl

Trabzonspor altyapıya önem veriyor

Beko Basketbol Ligi takımlarından Trabzonspor Medical Park'ın başkanı Abiş Hopikoğlu, alt yapıya çok önem verdiklerini söyledi.

Hopikoğlu, yeni sezonda da yollarına antrenörleri Milan Kotarac ile devam edecekleri belirterek, "Altyapı ile ilgili çok iyi işler yaptığımızı söyleyebilirim. Bir kulübün ayakta kalabilmesi başta altyapısına bağlıdır" dedi.

Bu düşünce ile yola çıkarak alt yapıya çok önem verdiklerini ifade eden Hopikoğlu, şunları söyledi:

"Teknik sorumlumuz Milan Kotarac ile planlı ve dirsek teması halinde çalışarak altyapımızı güçlendirdik. Önümüzdeki sezon ilk meyvelerini almaya başlayacağız. Altyapımızdan kadromuza 2 yeni oyuncu katacağız. Abdulgafur Arzo ile Mustafa yeni sezonda A takımda olacak. Amacımız altyapımızı bozmadan ve daha da güçlendirerek yeni oyuncular kazanmak olmuştu, olmaya da devam edecek. Altyapının güçlü olması, üst yapının gücüne güç katacaktır. Bu bilinç ile altyapımıza yapacağımuz yatırımları, tüm hızıyla sürdüreceğiz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor