Trabzonspor alamadı şimdi 30 Milyon TL

Alman devi Bayern Münih'in, Türkiye A Milli Futbol Takımını tercih eden Yunus Mallı'yı transfer edebileceği iddia ediliyor. Sezon başında ve önceki dönemlerde Trabzonspor'un ısrarla istediği ancak alamadığı Türkiye A Milli Futbol Takımı’ın genç yıldızı Yu

Trabzonspor alamadı şimdi 30 Milyon TL

Alman devi Bayern Münih'in, Türkiye A Milli Futbol Takımını tercih eden Yunus Mallı'yı transfer edebileceği iddia ediliyor.

Sezon başında ve önceki dönemlerde Trabzonspor'un ısrarla istediği ancak alamadığı Türkiye A Milli Futbol Takımı’ın genç yıldızı Yunus Mallı’ya dünya devinin talip olduğu ortaya çıktı. Alman basınında yer alan haberlere göre Bundesliga’nın son şampiyonu Bayern Münih, 23 yaşındaki Yunus Mallı’yı kadrosuna katmak istiyor.

Bavyera ekibinin genç yıldız için scout ekibi görevlendirdiği ve bir çok kez özel olarak tribünden izlettiği ortaya çıktı. Mainz ile 2018’e dek kontratı bulunan ve 12 lig maçında 7 gole imza atan Yunus Mallı’nın bu performansını sürdürmesi durumunda 10 milyon Euro (30 milyon TL) gibi bir bedelle Bayern Münih’e gidebileceğine dikkat çekildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor