Trabzonspor alamadı bakın nereye gitti?

Adı ara transfer döneminden bugüne kadar Trabzonsporla anılan ancak bir türlü transferi sonlandırılamayan Mustapha Yatabare sürpriz bir transfere imza attı.Fransa 1. Lig'de Guingamp forması giyen Mustapha Yatabare için yaptığı girişimlerden bir türlü mutl

Trabzonspor alamadı bakın nereye gitti?

Adı ara transfer döneminden bugüne kadar Trabzonsporla anılan ancak bir türlü transferi sonlandırılamayan Mustapha Yatabare sürpriz bir transfere imza attı.

Fransa 1. Lig'de Guingamp forması giyen Mustapha Yatabare için yaptığı girişimlerden bir türlü mutlu sona ulaşamayan Trabzonspor, Malili golcüyü Süper Lig'e yeni çıkan Mersin İdmanyurdu'na kaptırdı

Geçen sezon PTT 1.Lig'de mücadele eden Mersin İdmanyurdu, Mustapha Yatabare transferinde Trabzonspor'a çalım atarak 28 yaşındaki futbolcuyu takımına kattı. 2011 yılından beri Guingamp forması giyen Mustapha Yatabare, 1,85 boyunda ve hava toplarına hakim bir forvet. Bu sezon ligde 31 maçta forma giyen Mustapha Yatabare, takımına 11 gol ve 5 asistlik katkı yaptı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor