Trabzonspor alamadı Almanya'ya mı gidiyor?

Cezayir milli takımıyla birlikte Dünya Kupası’nda çok iyi bir performans sergileyerek çok sayıda takımın radarına giren Slimani’ye bir takım daha talip oldu.Alman basınında yer alan haberlere göre Bayer Leverkusen de Slimani’yi transfer etmek isteyen takı

Trabzonspor alamadı Almanya'ya mı gidiyor?

Cezayir milli takımıyla birlikte Dünya Kupası’nda çok iyi bir performans sergileyerek çok sayıda takımın radarına giren Slimani’ye bir takım daha talip oldu.

Alman basınında yer alan haberlere göre Bayer Leverkusen de Slimani’yi transfer etmek isteyen takımların arasına katıldı. 26 yaşındaki forvete daha önce West Ham United, Stoke City, Newcastle United, Leicester City, Marsilya, Lille ve Trabzonspor talip olmuştu.

2017 yılında bitecek olan sözleşmesinde 30 milyon euroya serbest kalır maddesi bulunan yıldız oyuncu için Sporting Lisbon en az 8 milyon euro bonservis talep ediyor. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler