Trabzonspor Adrian'dan ne kadar kazanacak?

Trabzonspor'un Polonyalı futbolcusu Adrian Mierzejewski’nin Suudi Arabistan'ın Al Nasr kulübüne satışı konusunda anlaşmaya vardığı konusu resmiyet kazandı.Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Hacıosmanoğlu, "Adrian'ın satışı için Suudi Arabistan'ın Al Na

Trabzonspor Adrian'dan ne kadar kazanacak?

Trabzonspor'un Polonyalı futbolcusu Adrian Mierzejewski’nin Suudi Arabistan'ın Al Nasr kulübüne satışı konusunda anlaşmaya vardığı konusu resmiyet kazandı.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Hacıosmanoğlu, "Adrian'ın satışı için Suudi Arabistan'ın Al Nassr kulübü ile anlaşmaya vardık" ifadelerini kullandı. Öte yandan başkan, 2011 yılında 5 milyon 250 bin Euro bonservis bedeli ödeyerek Polonia Varşova takımından transfer edilen Adrian’ın satışından 3 milyon euro civarında bir rakamın kazanılacağını da belirtti.

Kulüplerin kesin olarak anlaşmaya varmasının ardından Adrian’ın da Al Nasr kulübü yetkilileri ile bir görüşme yapacağı belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler