Trabzonspor'a zarar veriyorlar

Haber61.net imtiyaz sahibi Tanju Akıncıoğlu, Radyospor'a, Engin Çınar'ın programına telefonla canlı bağlantı yaptı.Akıncıoğlu, son günlerde Trabzonspor'daki gelişmeler ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.TRABZON TEPKİSİNİ GÖSTERİYORAkıncıoğlu , son zama

Trabzonspor'a zarar veriyorlar

Haber61.net imtiyaz sahibi Tanju Akıncıoğlu, Radyospor'a, Engin Çınar'ın programına telefonla canlı bağlantı yaptı.

Akıncıoğlu, son günlerde Trabzonspor'daki gelişmeler ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

TRABZON TEPKİSİNİ GÖSTERİYOR

Akıncıoğlu , son zamanlarda Trabzonspor ile çok uğraşıldığını belirterek, “Trabzonspor'da Ersun Yanal'ın yerine Şenol Güneş'in göreve getirileceği ulusal basında dile getiriliyor ve de bu tür haberler Trabzon'da büyük bir tepki topluyor “dedi.

Şenol Güneş'in FC.Seoul ile 1 yıllık daha sözleşmesi bulunduğunu ve orada mutlu olduğunu da söyleyen Akıncıoğlu "Güneş'in çalıştırdığı takımda hedefleri var, tamamen işine ve hedeflerine kilitlenmiş bir durumda. Dolayısıyla şu an çıkarılan bu dedikodular tamamen Trabzonspor'a zarar vermek için yapılıyor" dedi

TRABZON HER ZAMAN HOCASINA SAHİP ÇIKMIŞTIR

Şenol Güneş'in Trabzon'un yetiştirdiği en önemli değerlerden birisi olduğunun altını çizen Akıncıoğlu, “Milli takımı Dünya üçüncüsü yapan bir teknik direktördür ama ulusal basına bir türlü yaranamadı. Trabzon her zaman hocasına sahip çıkmıştır ve çıkmayada devam edecektir” diye konuştu ve konuşmasına şöyle devam etti:

TRABZONSPOR'A ZARAR VERİYOR

“ Şenol Güneş şuanda Güney Kore de ve başarılı bir şekilde takımının başındayken Trabzonspor da iyi bir yoldayken bu dedikoduları çıkaranları taraftar da kınıyor. Şenol Güneş'in şu an böyle bir düşüncesi yok, şu aşamada tabii Trabzonspor'un da böyle bir düşüncesi olamaz. Takımın başında bir hocası var ve tüm camia ona destek veriyor. Ama ben de bir Trabzonlu ve Trabzonspor'lu olarak ilerleyen zamanlarda Milli Takımı dünya 3.yapmış olan bir teknik adamı Trabzonspor da görmek isterim. Şu anda bu haberleri yapanlar Trabzonspor'a zarar vermek için uğraşıyorlar. Trabzonspor'da kaybolan moraller toparlanmaya başladı, Galatasaray maçına büyük umutla bakılıyor”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor