Trabzonspor 6 maçtır yenilmiyor

Napoli'ye karşı alınan ağır yenilginin ardından Avrupa Ligi'nde turu mucizeye bırakan Trabzonspor'da, Kasımpaşa maçında son dakikalarda kaybedilen 2 puan moralleri bozdu. Bordo-mavililer, Kasımpaşa karşısında kritik haftalar öncesi çok önemli 2 puanı İsta

Trabzonspor 6 maçtır yenilmiyor

Napoli'ye karşı alınan ağır yenilginin ardından Avrupa Ligi'nde turu mucizeye bırakan Trabzonspor'da, Kasımpaşa maçında son dakikalarda kaybedilen 2 puan moralleri bozdu. Bordo-mavililer, Kasımpaşa karşısında kritik haftalar öncesi çok önemli 2 puanı İstanbul'da bırakarak, üst sıralara çıkma şansını kullanamadı. Birçok oyuncusunu sakatlık ve kart cezası nedeniyle oynatamayan teknik direktör Ersun Yanal bu skorla ligdeki yenilmezlik serisini 6'ya çıkarmış oldu.

DEPLASMANDA SADECE GALATASARAY'I YENEBİLDİLER

Ligde bugüne kadar 10 dış saha mücadelesine çıkan Bordo-Mavililer'in sadece 1 galibiyeti bulunuyor. Söz konusu galibiyet de Ersun Yanal'ın takımın başında mücadele ettiği ilk sınav olan Galatasaray deplasmanında gelmişti. Kalan 9 deplasman maçında ise Trabzonspor, gülen taraf olamadı. Trabzonspor, 10 deplasman mücadelesinde, 7 de beraberlik alıp rakip ağları 11 kez havalandırırken, kalesinde ise 14 gol gördü. Toplam 10 puan toplayan Karadeniz temsilcisi 20 puanı gerisinde bıraktı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler