Trabzonspor 47. yıl dönümü havai fişeklerle kutlandı

HABER61.NET-SPOR SERVİSİ- Trabzon'un göz bebeği kıymetli takımı Trabzonspor'un 47'inci kuruluş yıldönümü nedeniyle Trabzon'da sahile akın eden taraftarlar kutlama yaptı. Havai fişek gösterileriyle başlayan kutlamalarda taraftarlar ellerinde meşalelerle re

Trabzonspor 47. yıl dönümü havai fişeklerle kutlandı

HABER61.NET-SPOR SERVİSİ- Trabzon'un göz bebeği kıymetli takımı Trabzonspor'un 47'inci kuruluş yıldönümü nedeniyle Trabzon'da sahile akın eden taraftarlar kutlama yaptı. Havai fişek gösterileriyle başlayan kutlamalarda taraftarlar ellerinde meşalelerle renkli görüntüler oluşturdu. 

trabzonspor.20140802223217.jpg

Trabzonspor'un kuruluşunun 47'inci yıldönümü kutlamaları nedeniyle saat 23.00 sıralarında Ayasofya ile Beşirli mevkileri arasındaki yakllaşık 6 kilometrelik sahil şeridinde binlerce taraftarın katılımı ile gerçekleştirildi. Havai fişek gösterileriyle başlayan kutlamalarda, sahile dolan taraftar ellerindeki meşalelelerle Trabzonspor lehine sloganlar attı.

taraftar.20140802224921.jpg

Çoluk çocuk, kadın, erkek tek bir amaç için toplantı. Bu akşam kalpler o aşk için attı. Trabzonspor'u 47 yıl boyunca kucaklayan bu şehir kuruluş yıl dönümündede kendi imkanlarıyla görsel bir şölene imza attı.

ttttt.20140802225245.jpg

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler