Trabzonspor 40.Yılını Kutlayacak

Kulübün kurumsal iletişimden sorumlu genel müdür yardımcısı Altuğ Atalay, yaptığı açıklamada, bordo-mavili kulübün kuruluş yıl dönümünde bir dizi etkinlik gerçekleştirileceğini söyledi.Etkinliklerin 2 Ağustos'ta başlayacağını kaydeden Atalay, şöyle devam

Trabzonspor 40.Yılını Kutlayacak

Kulübün kurumsal iletişimden sorumlu genel müdür yardımcısı Altuğ Atalay, yaptığı açıklamada, bordo-mavili kulübün kuruluş yıl dönümünde bir dizi etkinlik gerçekleştirileceğini söyledi.

Etkinliklerin 2 Ağustos'ta başlayacağını kaydeden Atalay, şöyle devam etti:
''İlk olarak Ziyabey Sitesi önünde toplanacak Trabzonspor camiası, Atatürk Alanı'na kadar bir yürüyüş yapacak ve Atatürk Anıtı'na çelenk bırakacak. Daha sonra Hüseyin Kazaz Kültür Merkezi'nde bir fotoğraf sergisi açılacak. Sergide Trabzonspor'un kuruluşundan bugününe kadar olan bölüm anlatılacak. Akşam ise Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri önündeki Yat Limanı'nda kokteyl düzenlenecek.

Cuma günü sabah saatlerinde kulübümüzün eski başkanlarının, kurucularının, kurullarının ve herkesin toplu halde katılacağı bir mezar ziyareti tertip edildi. Rıfat Dedeoğlu, Süha Akçay, Suat Oyman'ın mezarları ziyaret edilecek. Akşam ise KTÜ Sahil Tesisleri'nde bir balo düzenlenecek. Baloya sanatçı olarak Petek Dinçöz ve Feluka Grubu katılacak. Farklı şovlar yer alacak.''

4 Ağustos Cumartesi günü ise Hüseyin Avni Aker Stadı'nda taraftara açık şölen gerçekleştireceklerini kaydeden Atalay, şunları söyledi:

''Burada yine yerel ve ulusal sanatçıların yanı sıra birçok görsel şovlar olacak. Trabzonspor'un efsane kadrosunun tamamı bu geceye katılacak. Burada bir müsabaka yapacaklar. Aynı akşam takımımız, Gürcistan U 21 Milli Takımı ile bir maç yapacak. Hazırlıklar aşamasında Gece Yolcuları Grubu'nun hazırladığı 40. Yıl Marşı'nın yanı sıra 40. Yıl Belgeseli oluşturduk. Trabzonspor ile ilgili önemli satır başları bu belgeselde yer alıyor. Trabzonspor'u iyi bilen Halit Kıvanç, Bodrum'da 3 gün süren çalışmayla belgeselin sunumunu gerçekleştirdi. Kendisine teşekkür ederiz.''

-KAFKAS: ''TRABZONSPOR'A YAKIŞIR OLACAK''-
Trabzonspor Kulübü Basın Sözcüsü Zeyyat Kafkas da 2 Ağustos'ta kulübün kuruluş yıl dönümü etkinliklerinin başlayacağını belirterek, ''Etkinliklerin Trabzonspor'a yakışır olması için 2-3 aydır kurumsal iletişim Departmanımızla birlikte yoğun bir çalışma içerisindeyiz. Son aşamaya geldik. Trabzonspor'un büyüklüğünü tartışanlara etkinlikler çerçevesinde hazırlanan belgesel en iyi yanıt olacaktır. Bu etkinlikler çerçevesinde pullar bastırdık. Şampiyon kadrolar, teknik heyetler, gol krallarımız, kurucularımız ve kulüp başkanlarımızın pulları hazırlandı.

Ayrıca ansiklopedi ve 40. yıl altın broşları yaptırdık. Hiçbir şekilde art niyet olmadan uzun süren uğraşlar sonucu İstanbul Production ile birlikte hazırlıklar tamamlanma aşamasına geldi. Ama güncel konular yüzünden, ne yaparsak yapalım eleştirilmemiz beni üzüyor. Eksikliklerimiz olabilir ama buna karşı ön yargılı yaklaşılmamalı'' diye konuştu.

Kafkas, balodan elde edilecek geliri, Erdoğdu'da bulunan eğitim kampüsü içerisinde yer alan İşitme Engelliler Lisesi, İlköğretim Okulu, Karadeniz Eğitim İş Okulu, Otistik Çocuklar Okulu ve Eğitilebilirler Okulu ve kampüs içerisinde yer alacak halı saha için vereceklerini söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler