Trabzonspor 1 yıllık anlaşmayı yaptı

Trabzonspor Medical Park Kulübü  Genel Saymanı Hasan Aktaş ve Trabzonspoar Medical Park Basketbol Kulübü Şube Direktörü Mehmet Alemdağ  Hummel Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Zeynel Akbulut ile İstanbul'da bir araya geldi. Yapılan görüşmelerin ardından For

Trabzonspor 1 yıllık anlaşmayı yaptı

Trabzonspor Medical Park Kulübü  Genel Saymanı Hasan Aktaş ve Trabzonspoar Medical Park Basketbol Kulübü Şube Direktörü Mehmet Alemdağ  Hummel Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Zeynel Akbulut ile İstanbul'da bir araya geldi. Yapılan görüşmelerin ardından Forma ve Spor Malzemeleri sponsoru HUMMEL ile yeniden anlaşmaya varıldı.

Trabzonspor Medical Park Basketbol Kulübü Genel Saymanı Hasan Aktaş, “Sportif anlamda çok ciddi yatırımlar yapıp önemli adımlar attığımız gibi, kurumsallaşma yolunda da çok ciddi mesafeler kaydettik. Forma ve spor malzemeleri sponsorluğu noktasında da, geçtiğimiz sezon karşılıklı güven ve memnuniyet içerisinde çalıştığımız HUMMEL firması ile 2015-2016 sezonu için yeniden anlaşma sağladık" diye konuştu.

Hummel gibi bir dünya devi ile çalışmaktan duydukları mutluluğu dile getiren Aktaş,  " Geçtiğimiz yıl başarılı bir sezon geçirdik bu başarılı sezon da desteklerini esirgemeyen Hummel firması ile bir aile olduk. 2015-2016 sezonunda da Hummel firması ile çalışmaktan büyük mutluluk duyacağız"  şeklinde ifade etti.

Öte yandan Trabzonspor Medical Park Genel Saymanı Hasan Aktaş,  desteklerinden dolayı Hummel Türkiye yönetim kurulu başkanı  Zeynel Akbulut'a teşekkür plaketi sundu. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler