Trabzonspor 1 Ağustos'u bekliyor

Beko Basketbol Ligi ekiplerinden Trabzonspor Medical Park, yeni sezon hazırlıklarına 1 Ağustos'ta başlayacak.Kulüp başkanı Abiş Hopikoğlu,  yaptığı açıklamada, yeni sezona iyi başlamak, arzu ettikleri hedeflere sağlam adımlarla yürümek istediklerini belir

Trabzonspor 1 Ağustos'u bekliyor

Beko Basketbol Ligi ekiplerinden Trabzonspor Medical Park, yeni sezon hazırlıklarına 1 Ağustos'ta başlayacak.

Kulüp başkanı Abiş Hopikoğlu,  yaptığı açıklamada, yeni sezona iyi başlamak, arzu ettikleri hedeflere sağlam adımlarla yürümek istediklerini belirtti.

Güçlü bir kadroları olduğunu ve ekiplerine güvendiklerini ifade eden Hopikoğlu, "Yeni sezon hazırlıklarını yurt içinde yapacağımız çalışmalarla yürütmeyi planlıyorduk ama Avrupa kupalarına katılacak olmamız, planlarımızda birtakım değişiklikler yapmamıza sebebiyet verdi" dedi.

Yeni sezon hazırlıklarına 1 Ağustos Cuma günü yurt içinde başlayacaklarını, çalışmaların ikinci ayağını ise yurt dışında sürdüreceklerini kaydeden Hopikoğlu, "Şu an için çalışmalarımızı hangi ülkede yürüteceğimiz belli değil. En kısa zamanda bunu da belirleyeceğiz" diye konuştu.

Hopikoğlu, iddialı bir kadro kurduklarını belirterek, sezona iyi başlamak istediklerini, bu nedenle hazırlık döneminin çok önemli olduğunu sözlerine ekledi.

Trabzonspor, geçtiğimiz sezonu 13 galibiyet elde ederek 9. sırada tamamlamış, play-off oynama fırsatını 3 galibiyet farkla kaçırmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor