Trabzonpsor’un eski teknik direktörü bombaladı

Trabzonspor’da bir dönem teknik direktörlük yapan Giray Bulak Haber 61.Net Spor Müdürü Tuncay Lakot’a çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. Trabzonspor’dan 1 kuruş para almadan çalıştığını belirten Bulak ben Trabzonluyum ve Trabzonsporluyum bunu kimse tartış

Trabzonpsor’un eski teknik direktörü bombaladı

Trabzonspor’da bir dönem teknik direktörlük yapan Giray Bulak Haber 61.Net Spor Müdürü Tuncay Lakot’a çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. Trabzonspor’dan 1 kuruş para almadan çalıştığını belirten Bulak ben Trabzonluyum ve Trabzonsporluyum bunu kimse tartışamaz dedi.

Trabzon’da bizi insanlara kötü göstermenin bir anlamının bir manasının olmadığını belirten Giray Bulak  ben her zaman her yerde her platform da Trabzonluyum ve Trabzonsporluyum ve bundan da onur duyuyorum. Bunu da benim gibi açık yüreklilikle ekranlarda söyleyen başka biri yok ifadelerini kullandı.

Trabzon’da bir kuruş para almadan 1 yıl boyunca çalışan tek teknik adam benim ve 15 yıl üzerine Trabzonspor’dan tek teklif almayan teknik adam benim ifadelerini kullanan teknik direktör Giray Bulak, Ama bu insanları pek göz önüne almayıp da sadece dürüstçe Trabzonlu duruşu sergileyen bu kim olursa olsun, ister Trabzonspor başkanı olsun ister başka kulübün başkanı açısından olsun gerçekten doğruları yapıyorsa dürüstçe onları savunan bir Trabzonlu olmaktan da onur duyuyorum. Çünkü Trabzonlu duruşu budur. Trabzonlu duruşu hakkı korumak doğrunun yanında olmak doğruyu savunmaktır dedi.

Teknik Direktör Bulak açıklamalarının devamında ,Ben demecimde ne demişim demecim açık TFF Başkanı olsa Aziz Yıldırım taraflığını bir yana bıraksa çokta iyi TFF Başkanlığı yapar dedim bundan daha güzel bir şey var mı. Fenerbahçe Kulüp Başkanı Aziz Yıldırım Kulübünü borca sokmamış , transferlerini yapmış, bütün teknik adamlarının arkasında durmuş ve bu teknik adamlarla şampiyon olmuş. Bu isimler Fenerbahçeli oldukları için bu teknik adamların arkasında durmuş. Trabzonspor’a bir bak iki tane teknik adamın dışında hep dışarıdan gelen teknik adamlar olmuş. Galatasaray Trabzonspor’un bütün oyuncularını alırken bedavaya alırken hatta ayartırken bu ayartma işlerini Fatih Terim yaparken insanlar sesini çıkartmadı. Fenerbahçe Trabzonspor’dan oyuncu alırken bütün paralarını ödeyerek transferlerini gerçekleştirmiş. Fenerbahçe yayın gelirleri konusunda Trabzonspor’un yanında yer almış. Dolayısıyla ben bunları söylediğim zaman yanlış mı oluyor. Adem  Söğüt beni arasaydı ben ona gereken cevabı verirdim. Terbiyesizlik yapmanın da bir alemi yok. Terbiyesizce davranmanın da bir alemi yok. Ben ne söylüyorsam 80 milyon Türkiye’nin önünde söylüyorum dedi.

Trabzonspor’un güzel yönetilmesi gerektiğinin altını çizen Bulak, bizim kulübümüzde doğru işler olduğu zaman sevinmezmiyiz.400 milyon TL borcumuz var bunu nasıl açıklayacağız. Üç tane Teknik adam değiştirmişiz 1 yılda bunu nasıl açıklayacağız.6-7 yönetici istifa etmiş bunu nasıl açıklayacağız. Puan olarak geriye düşmüşüz bunu nasıl açıklayacağız dedi.

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal’ın medyada çıkan haberlerine de yorum getiren Bulak,Yanal Trabzonspor –Fenerbahçe olaylı maçta maçın bitiminde sahadan kaçmadı mı ?. Trabzonspor oyuncusu Constant demiyor mu ki ben izin istiyorum sen idmanlara teknik direktör olarak gelmiyorsun gazetelerde boy boy resimlerin Bodrum da İstanbul da çıkıyor. Bu davranışları sergileyen insanlara bir şey söylenmiyor. Teknik Direktör Ersun Yanal Trabzonspor’a Fenerbahçe’den gelmedi mi .Niye bunlara bir şey söylenmiyor. Halishane  duygularla Trabzonluyum Trabzonsporluyum diyen hocaya sataşma oluyor. Bu yapılanların altında ben özellikle bir sebep ararım ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor