Trabzonluyu kandırmayın

CHP PM üyesi ve Trabzon Milletvekili M. Volkan Canalioğlu, Trabzon gündemini meşgul eden isim tartışması ile ilgili bir açıklama yaptı. Açıklamasında Trabzonlulara seslenen Canalioğlu şunları söyledi; Sevgili Hemşerilerim; Trabzon Büyükşehir Belediye Başk

Trabzonluyu kandırmayın
CHP PM üyesi ve Trabzon Milletvekili M. Volkan Canalioğlu, Trabzon gündemini meşgul eden isim tartışması ile ilgili bir açıklama yaptı. Açıklamasında Trabzonlulara seslenen Canalioğlu şunları söyledi;
 
Sevgili Hemşerilerim;
 
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Akyazı’da yapılan spor kompleksine Meclis Kararı ile Recep Tayyip Erdoğan isminin verilmesini uygun görmüş ve gerekçe olarak ta Trabzonlunun vefası olarak açıklamıştır. Aslında Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu,  yeniden Belediye Başkanlığına aday gösterilmesi sebebi ile Recep Tayyip Erdoğan' a vefa borcunu ödemeye çalışmaktadır. Trabzonlular, Recep Tayyip Erdoğan’a her dönemde %60 ve üzeri oy vererek vefasını göstermiştir.         
 
Buna karşılık hangi yatırımları almıştır. 
 
Örneğin;
 
Demiryolu Trabzon’a getirilmiş midir?...
 
Hızlı Tren Projesi var mıdır?...
 
Güney Çevre Yolunu başlayıp bitirebilmiş midir?...
 
Sürmene Çamburnu tersanesi bitirip 5000 kişiye iş bulabilmiş midir?...
 
Organize ve Sanayi bölgelerinin alt ve üst yapılarını tamamlamış mıdır?...
 
İşsizliğe çözüm üretmiş ve göç vermeyi engelleyebilmiş midir?.
 
 Lojistik merkez Trabzon’da yapılması karar altına alınmış mıdır?...
 
Fındık üreticisi hak ettiği değeri alabilmiş midir?...
 
Balıkçılığın canlandırılması ile ilgili projeler üretilmiş midir?...
 
Trabzon Teşvik konusunda  3. Üncü bölgeden 5. İnci bölgeye alınmış mıdır?...
 
Turizmde yeşil yola başlanabilmiş midir?...
 
Trabzon’umuzun 2010-2011 Süper Lig Şampiyonluk kupası ile ilgili bir gelişme sağlanmış mıdır?( Kurum ile kişilerin ayrılması sözünü kim söylemiştir)?...
 
Bütün bu sorunların çözülmemesine karşılık olarak Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a %60 ve üzeri oy verilmesini düşünmek gerekmez mi? Kimin Kime vefa borcu vardır?
 
Akyazı stadının tamamen Trabzon’un öz malları ile yapıldığı gerçeğini de unutmamak gerekir.
 
Avni Aker stadyumunun, Yavuz Sultan Selim stadının, 19 Mayıs salonu ve kompleksinin, orman lojmanlarının, Akçaabat Fatih stadyumunun TOKİ’ye verilmesine karşılık yapılan spor kompleksine Recep Tayyip isminin verilmesi aynı zamanda siyaset üstü bir kurum olan Trabzonspor Kulübüne siyaseti sokmak değil midir?  
 
Trabzonspor  yalnızca Trabzon kentinin değil Türkiye’nin ve Avrupa’nın takımıdır. Her siyasi görüşten olan insanların tuttuğu bir takımdır. Bu gerçeği görmemezlikten gelerek yalnızca kendi ikbali için bu kararı aldıran OFG ile bu kararı onaylayan AKP li meclis üyelerinin halka sormadan halkın görüşünü almadan verdikleri bu karar asla tasvip edilemez.
 
Bu görüşlerimi bir siyasetçi olarak değil Trabzonspor’un 4781 nolu üyesi 900 nolu Divan Kurulu Üyesi ve Onur Üyesi olan bir Trabzonsporlu olarak aktarıyor, sevgili Trabzonlu hemşerilerimi  ve Trabzonspor’uma sevgi ve saygılarımla başarılar diliyorum. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor