Trabzonlular'da CSKA harekatı

Trabzonspor’un UEFA Şampiyonlar Ligi B grubunda 19 Ekimde deplasmanda Rusya temsilcisi CSKA Moskova ile Luzhniki Stadında karşı karşıya gelecek. Bordo- mavililer Şampiyonlar Liginde CSKA Moskova’yı deplasmanda mağlup etmesi halinde bir üst tura çıkmayı ga

Trabzonlular'da CSKA harekatı

Trabzonspor’un UEFA Şampiyonlar Ligi B grubunda 19 Ekimde deplasmanda Rusya temsilcisi CSKA Moskova ile Luzhniki Stadında karşı karşıya gelecek.

Bordo- mavililer Şampiyonlar Liginde CSKA Moskova’yı deplasmanda mağlup etmesi halinde bir üst tura çıkmayı garantileyecek. Hayati önem taşıyan bu maçta Trabzonspor taraftarları da takımı yalnız bırakmamak için şimdiden hazırlıklara başladı.

Trabzonspor deplasmanda İnter’i 1-0 mağlup etmiş ve Fransız ekibi Lille ile de Hüseyin Avni Aker Stadında 1-1 berabere kalarak topladığı 4 puanla grup liderliğini ele geçirmişti. Taraftar CSKA Moskova maçı için Trabzonsporlular havadan ve karadan Rusya’ya akın ediyor. Bordo- mavililerin Şampiyonlar Liginde Türkiye’den gidecek taraftarların yanı sıra Rusya’da bulunan çok sayıda Karadenizli de takımını yalnız bırakmamak için hazırlık yapıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor