"Trabzonlu ve Trabzonspor altyapısındakiler biliyor..."

Torku Konyaspor'da maç sonrası Trabzonlu oyuncu Halil İbrahim Sönmez açıklamalarda bulundu.  Halil şöyle konuştu; "Trabzonlu bir futbolcu olarak başka bir takımda Trabzonspor'a karşı oynamak çok farklı bir duygu. Maç içinde fevri hareketlerde bulunduysam

"Trabzonlu ve Trabzonspor altyapısındakiler biliyor..."

Torku Konyaspor'da maç sonrası Trabzonlu oyuncu Halil İbrahim Sönmez açıklamalarda bulundu. 

Halil şöyle konuştu;

"Trabzonlu bir futbolcu olarak başka bir takımda Trabzonspor'a karşı oynamak çok farklı bir duygu. Maç içinde fevri hareketlerde bulunduysam  özür dilerim. Geçenlerde bir açıklamamda Trabzonlu futbolcuların Trabzonspor'da değer görmediğini söylemiştm. Bu nedenle bana tepki gösterenler oldu. Ancak Trabzonlu ve Trabzonspor altyapısındaki futbolcular da bunu biliyor. Yine de yanlış anlaşıldıysam özür dilerim. Biz Konyaspor olarak iyi bir performans sergiliyoruz. Umarım bu gidişimiz devam eder"ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor