Trabzonlu teknik direktörün yeni takımındaki kariyeri 22 gün sürdü

TFF 1. Lig ekibi Bandırmaspor, 22 gün önce anlaşmaya vardığı teknik direktör Metin Diyadin ile yollarını ayırdı.

Trabzonlu teknik direktörün yeni takımındaki kariyeri 22 gün sürdü

Trabzonlu teknik direktör Metin Diyadin, 4 Mayıs 2021'de anlaştığı TFF 1.Lig ekibi Bandırmaspor'dan dün akşam ayrıldı.

Kulübün resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada “Ön protokol imzaladığımız Teknik Direktör Metin Diyadin ile yapılan ön çalışmalarda bazı yönetsel noktalarda mutabakat sağlanamamış olup yollarımız ayrılmıştır. Metin Diyadin'e teşekkürlerimizi sunar, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz” denildi.

Erkan Sözeri ile yollarını ayıran Balıkesir ekibi, Metin Diyadin ile 1 yıllık sözleşme imzalandığını açıklamıştı. 2019/20 sezonunda 42 puan toplayan Bandırmaspor, TFF 1. Lig’i 11. sırada tamamlamıştı.

Böylece Bandırmaspor’da son 5 yılda 11. teknik adam ile yollar ayrılmış oldu. Bu dönemde Bandırmaspor’da İsmail Ertekin, Feyyaz Uçar, Yusuf Şimşek, Mustafa Uğur, Hüseyin Yenikan, İhsan İdikut, Taşkın Güngör, Ramazan Kurşunlu, Serdar Bozkurt, Erkan Sözeri ve son olarak da Metin Diyadin görev yaptı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler