Trabzonlu teknik adam imzayı attı!

Anlaşma sağladı...

Trabzonlu teknik adam imzayı attı!
Aydınspor 1923, teknik direktör Tarık Daşgün'ün görevi bırakmasının ardından başlayan arayışlarını Bahaddin Güneş ile sonlandırdı. Güneş ile 1 yıllık anlaşma sağlandığı duyuruldu.

Son olarak Bayburt Grup Özel İdare ve Spor'u çalıştıran Teknik Direktör Bahaddin Güneş, daha önce Sarıyer, Pazarspor, Göztepe, Çaykur Rizespor, Samsunspor, Adıyamanspor, Gaziantepspor ve Osmanlıspor, Pendikspor ve Medipol Başakşehir takımlarında görev yaptı. 56 yaşındaki başarılı teknik direktör, 2003-2004 yılları arasında iki dönem Trabzonspor'u da çalıştırdı.

Aydınspor 1923 Kulübü'nden yapılan açıklamada; "Antrenör arayışlarımız sırasında görüştüğümüz hocalarımıza teşekkür ederiz. Bahaddin Güneş hocamız ile 1 yıllık anlaştık. Aydınspor 1923 camiamıza, taraftarımıza ve Aydın halkına hayırlı uğurlu olmasını dileriz" denildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler