Trabzonlu şampiyonun ilginç hikayesi...

Türkiye'nin ve Trabzon'un gururu Dünya şampiyonu boksör Busenaz Sürmeneli'nin şampiyonluğa giden yolda hayatını etkileyen ilginç bir oly herkesi şaşırtıyor.2 Avrupa 1 Dünya şampiyonluğu ve çok sayıda Türkiye şampiyonluğu bulunan ve kazandığı başarılarla T

Trabzonlu şampiyonun ilginç hikayesi...

Türkiye'nin ve Trabzon'un gururu Dünya şampiyonu boksör Busenaz Sürmeneli'nin şampiyonluğa giden yolda hayatını etkileyen ilginç bir oly herkesi şaşırtıyor.

2 Avrupa 1 Dünya şampiyonluğu ve çok sayıda Türkiye şampiyonluğu bulunan ve kazandığı başarılarla Trabzon'a büyük gurur yaşatan Busenaz, aslında futbolcu olmak istediği ancak Trabzon'da bayan futbol takımı olmadığı için boksa başladığını söyledi.

Öğle saatlerinde Trabzon'a gelen ve coşkulu bir karşılamanın ardından üstü açık otobüs ile şehir turu atan, buradan okulunan giderek arkadaşları ve öğretmenleri ile buluşan Busenaz, daha sonra Haber61 TV'de katıldığı canlı yayında  açıklamalarda bulundu.

Burada yaptığı açıklamada boksa tesadüfen başladığını, aslında futbolcu olmak istediğini belirten Dünya Şampiyonu sprocu Busenaz, "futbolu çok seviyorum. Futbolcu olmak istiyordum. O dönem Trabon'da bayan futbol takımı olmadığı için hocalarımın yönlendirmesi ile boksa başladım" dedi.

Tuncay Lakot - Haber61.net

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor