Trabzonlu şampiyon hedefe kilitlendi

Milli güreşçi Selçuk Çebi, eylül ayında ABD'de yapılacak dünya şampiyonasında altın madalya kazanarak 3'üncü kez dünya şampiyonluğu yaşamak istiyor.Çebi, çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürdüğünü anlatarak, 2015 yılında önceki yıllardaki gibi minderde

Trabzonlu şampiyon hedefe kilitlendi

Milli güreşçi Selçuk Çebi, eylül ayında ABD'de yapılacak dünya şampiyonasında altın madalya kazanarak 3'üncü kez dünya şampiyonluğu yaşamak istiyor.

Çebi, çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürdüğünü anlatarak, 2015 yılında önceki yıllardaki gibi minderde "Karadeniz Fırtınası" estireceğini belirtti.

Geçen yılın verimli bir şekilde geçtiğini belirten Çebi, "Önümüzde bu yılki organizasyonlar var. Şubat ayının ortalarında İran'da yapılacak Dünya Kupası var. Takım halinde bir yarışma yapacağız. Ondan sonra haziranda Avrupa oyunları ve eylülde de ABD'de yapılacak olan Dünya şampiyonası var" dedi.

Çebi, iki kez dünya şampiyonu olduğunu hatırlatarak, "Burada benim tek hedefim var. 2015'te 3. kez dünya şampiyonluğunu yaşamak istiyorum. Türk güreş tarihinde, Türk spor tarihinde 3 kez dünya şampiyonu olan çok nadir ve çok az sayıda sporcumuz var. Bunların arasına girebilmek, en büyük hedefim" diye konuştu.

İNŞALLAH OLİMPİYAT ŞAMPİYONU OLARAK BIRAKIRIM

Başarıya ulaşmak için hayalleri hedefe çevirmek gerektiğini anlatan Çebi, "2016 Rio olimpiyatlarında da madalyamızı alarak bu sporumuzu aslında orada sonlandırmak istiyorum. İnşallah onu taçlandırarak, olimpiyat şampiyonu olarak bırakmak bize nasip olur. En büyük hedefim, hayalim, rüyam o" ifadelerini kullandı.

Çebi, hayallerini basamak basamak hedef haline getirdiğini diye getirerek, ilk başladığı zamanlarda bundan önce aldığı şampiyonlukların bir hayal olduğunu anlattı.

hayallerini gerçekleştirme başarısını gösterdiğini vurgulayan Çebi, "Şimdi de 2016 Rio Olimpiyatlarında şampiyon olmak bir hedef bizim için. Hayal değil çünkü biz başardık bunları. Bundan sonra da başarabiliriz. Orada da olimpiyat şampiyonu olarak Türk sporuna hizmetimizi güreş anlamında, spor anlamında hedefi noktalamak istiyorum" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor