Trabzonlu Rektör TS'yi unuttu

Rektörü Trabzonlu olan İstanbul Aydın Üniversitesi'nin düzenlediği "Lider yönetici ve transfer politikaları" adlı panele Trabzonspor'un davet edilmemesi Trabzonsporluların tepkisini çekti.Dün düzenlenen panele F.Bahçe eski Başkanı Ali Şen ve G.Saray eski

Trabzonlu Rektör TS'yi unuttu

Rektörü Trabzonlu olan İstanbul Aydın Üniversitesi'nin düzenlediği "Lider yönetici ve transfer politikaları" adlı panele Trabzonspor'un davet edilmemesi Trabzonsporluların tepkisini çekti.

Dün düzenlenen panele F.Bahçe eski Başkanı Ali Şen ve G.Saray eski Başkanı Mehmet Cansun Futbol Federasyonu'nun eski yönetim kurulu üyesi Ayhan Bermek ve İstanbul Üniversitesi'nin eski rektörü Prof. Dr. Mesut Parlak katıldı. Panele Beşiktaş eski başkanı Serdar Bilgili de davet edildi.

Rektörlüğünü Trabzon Akçaabat doğumlu olan ve daha önce 6 yıl KTU Sürmene Deniz Bilimleri ve Teknolojisi Yüksekokulu Müdürlüğü yapan Prof. Dr. Mehmet Salih Çelikkale'nin yaptığı İstanbul Aydın Üniversitesindeki panele Trabzonspor'un davet edilmemesi öğrencilerin ve Trabzonsporluların tepkisini çekti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor