Trabzonlu Masatenisciler Erzurum'da

 Spor Genel Müdürlüğü Anadolu Yıldızları Masa Tenisi Ligi Müsabakaları Erzurum’da başladı. Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü tarafından bu yıl uygulamaya koyulan Anadolu Yıldızları Ligi Spor Müsabakaları devam ediyor. Erzurum Gençlik Hizmetle

Trabzonlu Masatenisciler Erzurum'da

 Spor Genel Müdürlüğü Anadolu Yıldızları Masa Tenisi Ligi Müsabakaları Erzurum’da başladı.

 Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü tarafından bu yıl uygulamaya koyulan Anadolu Yıldızları Ligi Spor Müsabakaları devam ediyor. Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ev sahipliğinde gerçekleştirilen Anadolu Yıldızları Masa Tenisi Ligi Müsabakaları Yakutiye Spor Salonu’nda başladı.

  Üç gün sürecek müsabakalar sonunda ilk ikiye giren takımlar belirlenecek. Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Fuat Taşkesenligil ile Masa Tenisi İl Temsilcisi Ali Durmuş Başkanlığında yapılan teknik toplantıda Erzurum’daki ligde mücadele edecek olan bayan ve erkek takımların grupları belli oldu.

  Yapılan toplantı sonunda Erkeklerde A Grubunda Ardahan, Bayburt, Erzurum ve Rize yer aldı. B Grubunu Giresun, Artvin, Tokat ve Trabzon oluşturdu. C Grubu ise Erzincan, Gümüşhane ve Ordu oluşturdu. Bayanlarda A Grubunda Tokat, Trabzon, Erzincan ve Artvin yer alırken, B Grubu Giresun, Ardahan ve Ordu’dan oluştu. C Grubunda ise Bayburt, Erzurum, Rize yer aldı.

 AÇILIŞ SEREMONİSİNİN ARDINAN MAÇLAR BAŞLADI

 Yakutiye Spor Salonu’nda yapılan açılış seremonisinin ardından müsabakalar başladı. Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Arısoy, Erzurum’da yapılan Anadolu Yıldızları Ligi’ne katılan tüm takımlara başarı diledi.  Arısoy, burada yapılacak müsabakaların ardından ilk ikiye giren takımların diğer gruplardan gelecek olan takımlarla karşılaşacağını belirtti. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan açılış töreninin ardından ilk gün eleme müsabakaları yapıldı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor