Trabzonlu kızlar ŞAMPİYON

Niğde'de 27 -31 Mayıs Tarihleri Arasında Gerçekleştirilen ve Toplam 8 Takımın Katıldığı Türkiye Yıldız Kızlar Futbol Müsabakaları, Final Maçları ile Sona Erdi. Niğde'de 27-31 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilen ve toplam 8 takımın katıldığı Türkiye

Trabzonlu kızlar  ŞAMPİYON

Niğde'de 27 -31 Mayıs Tarihleri Arasında Gerçekleştirilen ve Toplam 8 Takımın Katıldığı Türkiye Yıldız Kızlar Futbol Müsabakaları, Final Maçları ile Sona Erdi.
 
Niğde'de 27-31 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilen ve toplam 8 takımın katıldığı Türkiye Yıldız Kızlar Futbol müsabakaları, final maçları ile sona erdi. 

Kız öğrencilerin kıran kırana mücadele ettikleri turnuvanın finalinde Trabzon Beşikdüzü Şehit Öğretmen Gürhan Yardım İlköğretim Okulu Türkiye şampiyonu oldu. Manisa Gazi İlköğretim Okulu ise penaltılarla 5-4 kaybettiği maçta Türkiye ikincisi oldu. 
 
Bölgelerinin şampiyonu olarak Niğde'ye gelen 8 ilin takımı beş gündür Niğde'de kıyasıya mücadele etti. Niğde 5 Şubat Stadında cumartesi günü üçüncülük, dördüncülük ve final karşılaşmaları yapıldı. 
 
Amasya Yeşilırmak İlköğretim Okulu ile Van Fevzi Geyik İlköğretim Okulu Yıldız Kız Futbol takımları arasında yapılan üçüncülük, dördüncülük karşılaşmasında üçüncülüğü Amasya Yeşilırmak İlköğretim Okulu kazandı. 
 
Şampiyon olan Trabzonlu kızlar maç sonunda sevinçlerini Horon teperek kutlarken;, Manisalı minik kızların oyuncuları gözyaşlarına boğuldu. 
 
Şampiyon olan takımlar kupa ve madalyalarını Garnizon Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Naci Aydın, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mesut Alkan, Gençlik ve Spor Müdür Vekili Gafur Emlek, ASKF İl Temsilcisi Olcay Kartal'ın elinden aldılar.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor