Trabzonlu Kick boksçu Sabriye'ye yoğun ilgi

Kadınlar Profesyonel Kickboks K1 Dünya Şampiyonu Sabriye Şengül, baba ocağı Trabzon’un Şalpazarı ilçesinde ilgiyle karşılandı.Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız, kendisini makamında ziyaret eden şampiyon kickboksçu Sabriye Şengül’e boncuk işlemeli T

Trabzonlu Kick boksçu Sabriye'ye yoğun ilgi

Kadınlar Profesyonel Kickboks K1 Dünya Şampiyonu Sabriye Şengül, baba ocağı Trabzon’un Şalpazarı ilçesinde ilgiyle karşılandı.

Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız, kendisini makamında ziyaret eden şampiyon kickboksçu Sabriye Şengül’e boncuk işlemeli Türk Bayrağı, Cumhuriyet Altını ve Ağasar Balı hediye etti. Kurukız “Bayrağımızı dalgalandırdığın için sana teşekkür ederiz. Bundan sonra bizler de Şalpazarı olarak elimizden geleni yapma gayreti göstereceğiz. Ağasar Balı’mızdan da artık her gün bir kaşık yedin mi daha önünde kimse tutunamaz” dedi.

Kickboks K-1 Dünya Şampiyonu Sabriye Şengül de Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız’a boks eldivenlerini hediye ederken, Sabriye Şengül Şalpazarı Belediyesi çıkışından sonra Şalpazarı AK Parti İlçe Başkanı Murat Topkara’yı da ilçe binasında ziyaret etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler