Trabzonlu kaleciye suç duyurusu

Fenerbahçe yönetimi, Karabükspor’ün yedek kalecisi Bülent Ataman hakkında dava açıyor. Gerekçe ise: Galibiyete leke düşüren açıklamaları!Trabzonspor tribünlerinde açılan “Günahların takımı Fenerbahçe” pankartı için dava açan Sarı-Lacivertliler, şimdi de K

Trabzonlu kaleciye suç duyurusu

Fenerbahçe yönetimi, Karabükspor’ün yedek kalecisi Bülent Ataman hakkında dava açıyor. Gerekçe ise: Galibiyete leke düşüren açıklamaları!

Trabzonspor tribünlerinde açılan “Günahların takımı Fenerbahçe” pankartı için dava açan Sarı-Lacivertliler, şimdi de Karabükspor’un yedek kalecisi Bülent Ataman’ın açıklamaları üzerine harekete geçti. F.Bahçe yönetimi 1-0 kazandıkları maçın ardından Kanaltürk’e konuşan ve şaibe iddialarında bulunan Ataman’ın sözlerine karşı hukuki yollara başvurdu.

MAÇ SONUNDA NE DEMİŞTİ?

Bülent Ataman maç sonu şunları söylemişti: F.Bahçe saha içinde formda. Ama saha dışında da formda! İki tarafta da iyi oynuyor. Basındaki haberlerle bizim takımı iyi karıştırdılar. Sahaya çıkan tüm arkadaşlarım şereflice mücadele etti, çıkmayanlardan söz etmiyorum. Emenike hafta boyunca antrenmanlara çıkmadı. Biz oynar diye bekliyorduk. Sakatlığı var ama takımı yalnız bırakmayabilirdi. Bir kulüpte anlaştığı kesin. Büyük ihtimalle Fener’e gider.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler