Trabzonlu kaleci hakkında dava!

"Fener saha dışında da iyi oynuyor" diyen ve Emenike'nin kasten forma giymediğini iddia eden Bülent hakkında tazminat davası açılacak.Özellikle Bülent'in Trabzonspor'un Karabükspor ile oynayacağı maç öncesi bu maçta oynamaması için şimdiden yalan komplola

Trabzonlu kaleci hakkında dava!

"Fener saha dışında da iyi oynuyor" diyen ve Emenike'nin kasten forma giymediğini iddia eden Bülent hakkında tazminat davası açılacak.

Özellikle Bülent'in Trabzonspor'un Karabükspor ile oynayacağı maç öncesi bu maçta oynamaması için şimdiden yalan komplolar hazırlanmaya başlandı bile.

Ligin son haftaları yaklaştıkça her sene mevsimsel olarak yaşanan suçlama ve iddialara her gün bir yenisi ekleniyor. Geride kalan 32. haftaya damgayı ise kaleci Bülent Ataman vurdu. Kanaltürk'te yayınlanan Telegol programına yaptığı açıklamada Emenike'nin Fenerbahçe maçında bilerek oynamadığını ileri süren Kardemir Karabükspor file bekçisi, ortalığı karıştırdı.

İŞTE O VİDEO;

Trabzonsporluyum dedi Ancak Bülent Ataman'ın sözlerine Fenerbahçe'nin tepkisi sert oldu. Sarı lacivertli kulüp, kendilerini şaibe altında bırakan kaleciye ağır bir tazminat davası açmaya hazırlanıyor. Fenerbahçe, Bülent'in suçlamalarına karşı yasal haklarını sonuna kadar kullanacak. Telegol programının yorumcularından Ahmet Çakar, Bülent'in Fenerbahçe'yi suçlayan sözleri üzerine, "Trabzonsporlu olduğunu açık açık söyleyen ve Fenerbahçe'ye ağır ithamlarda bulunan Bülent Ataman, eğer Karabük'ün son hafta Trabzonspor ile oynayacağı şampiyonluk maçında kaleye geçerse ne olacak?" diye sormuştu.

Karabükspor Teknik Direktörü Yücel İldiz, yaşanan gelişmelere kayıtsız kalmadı ve Bülent'i kadro dışı bıraktı.

Hakeme saldırmıştı Trabzon doğumlu olan ve 61 numaralı forma ile sahaya çıkan Bülent Ataman, geçmişte de tartışma yaratan olaylara imza atmıştı. 2007 yılında Manisaspor'da oynarken, Sakaryaspor karşılaşmasında hakem Cüneyt Çakır'a saldırarak kokartını kopardığı için 20 maç ceza alan Bülent, daha sonra futbolu bıraktığını açıklamış ancak daha sonra sahalara geri dönmüştü. Bülent geçtiğimiz hafta Karabük'ün yerel internet sitelerinde Trabzonspor'dan teşvik primi aldığı suçlamalarına maruz kalmıştı.

Emenike Trabzon maçında oynatılmayacak F.Bahçe aleyhinde açıklamalar yapan kaleci Bülent Ataman'ı kadro dışı bırakan Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Yücel İldiz, Emanuel Emenike hakkında da radikal bir karar aldı. İldiz, kendisini iyi hissetmediğini söyleyerek sarı lacivertlilere karşı oynamayan Emenike'yi, sezonun son haftasındaki Trabzon maçında oynatmama kararı aldı. Bu arada kulüp genel menajeri Seyit İçgül, "Emenike'nin, F.Bahçe'yle anlaşma şansı yok. Çünkü 2013'e kadar sözleşmesi var" dedi.

Bülent Ataman ne demişti? "Fenerbahçe iyi oynuyor ama saha dışında da formdalar. Bizim takımı karıştırdılar. Sadece Fenerbahçe değil, teşvik primi filan... Sahaya çıkmayandan (Emenike) bahsetmiyorum. O kendini bilir. Sahaya çıkanlar şerefli bir şekilde topunu oynadı. Onları tebrik ediyorum."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor