Trabzonlu kadınlar bilet sırasında

Trabzon’da yüzlerce bayan ve çocuk taraftar, Spor Toto Süper Lig’de bu akşam oynanacak Trabzonspor-Ankaragücü maçını izlemek için sabah erken saatlerde bedava bilet sırasına girdiler.Hüseyin Avni Aker Stadı’ndaki bilet gişelerinin önünde sabah erken saatl

Trabzonlu kadınlar bilet sırasında

Trabzon’da yüzlerce bayan ve çocuk taraftar, Spor Toto Süper Lig’de bu akşam oynanacak Trabzonspor-Ankaragücü maçını izlemek için sabah erken saatlerde bedava bilet sırasına girdiler.

Hüseyin Avni Aker Stadı’ndaki bilet gişelerinin önünde sabah erken saatlerde sıraya giren bayan taraftarlar ve çocuklar gişelerin açılmasını beklerken, oldukça heyecanlı ve neşeli oldukları gözlendi. Ankaragücü maçı için yaklaşık 3000 bedava bilet dağıtılacağı ve kadın ve çockuların maçı kapalı tribünden izleyeceği öğrenildi.
Öte yandan Türkiye Futbol Federasyonu 5. haftadan itibaren “Güzel oyun güzel kalacak” projesi kapsamında kadın ve 16 yaş altı çocukların maçlara ücretsiz izlemesini sağlarken, Trabzon’da ilk kez bayan taraftarlar ve 16 yaş altı çocuklar, bu sezon ilk kez Trabzonspor karşılaşmasını ücretsiz izleyecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor