Trabzonlu İsmail destek istedi!

'Bir Nefes De Sen Ver' sloganıyla yapılan gecede, 2009 yılında hayatını kaybeden Fenerbahçe'nin eski futbolcularından Sedat Balkanlı'nın da yakalandığı Amiyotrofik Lateral Skleroz (ALS) hastalarının sorunlarına dikkat çekilirken, eski Trabzonsporlu oyuncu

Trabzonlu İsmail destek istedi!

'Bir Nefes De Sen Ver' sloganıyla yapılan gecede, 2009 yılında hayatını kaybeden Fenerbahçe'nin eski futbolcularından Sedat Balkanlı'nın da yakalandığı Amiyotrofik Lateral Skleroz (ALS) hastalarının sorunlarına dikkat çekilirken, eski Trabzonsporlu oyuncu ALS hastası İsmail Gökçek'in başkanlığını yürüttüğü 2001 yılında kurulan ALS-MNH Derneği tanıtıldı.

 

Bilgisayar programı yardımıyla iletişim kurabilen İsmail Gökçek, katılımcılardan ALS hastaları için destek istedi.

 

A Milli Futbol Takımı eski teknik direktörü Fatih Terim, gecede yaptığı konuşmada, "İnsanın gönlünden çok şey yapmak geçiyor. Futbol dünyası olarak da yaptıklarımızı çok az insan yapmıştır, ancak biraz daha önem vermemiz gerekiyor. Tok açın halinden anlamalı. Olanlar olmayanlara yardım etmeli" ifadelerini kullandı.

 

Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay ise spor camiasının önemli isimlerinin bir araya geldiği gecenin önemli olduğunu belirtti.

 

Geceye katılan teknik adamlar dernek için hem maddi hem manevi anlamda destek olmaya çalışacaklarını ifade ettiler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor