Trabzonlu hakemin “DEV” başarısı!

İtalya'nın Juventus ile İspanya'nın Barcelona takımları arasında oynanan UEFA Şampiyonlar Ligi finalinde görev alan Trabzonlu hakem Barış Şimşek büyük bir başarıya ve bir ilke imza attı.Barcelona'nın Juventus'u 3-1 yendiği mücadeleyi yöneten Cüneyt Çakır

Trabzonlu hakemin “DEV” başarısı!

İtalya'nın Juventus ile İspanya'nın Barcelona takımları arasında oynanan UEFA Şampiyonlar Ligi finalinde görev alan Trabzonlu hakem Barış Şimşek büyük bir başarıya ve bir ilke imza attı.

Barcelona'nın Juventus'u 3-1 yendiği mücadeleyi yöneten Cüneyt Çakır ve yardımcıları Bahattin Duran, Tarık Ongun, Hüseyin Göçek ile Barış Şimşek, ilk kez Devler Ligi finalinde görev alan hakemler oldular.

MADALYALARINI PLATINI VERDİ

Cüneyt Çakır ile yardımcıları Bahattin Duran, Tarık Ongun, Hüseyin Göçek ve Barış Şimşek, maçın ardından düzenlenen törenle madalyalarını UEFA Başkanı Michel Platini'nin elinden aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor