Trabzonlu hakem UEFA arenasında

Hollanda'da düzenlenecek olan UEFA U19 şampiyonasında Trabzonlu hakem boy gösteecek

Trabzonlu hakem UEFA arenasında

Trabzon bölgesi süper lig yardımcı hakemi ve aynı zamanda Karadeniz Teknik Üniversitesi, Beden Eğitimi ve Spor Bölümünde Araştırma görevlisi olarak akademik kariyerine devam eden Abdullah Bora Özkara, 4-10 Ekim 2017 tarihleri arasında Hollanda da düzenlenecek olan UEFA U19 Şampiyonasında görev yapacak.


 
Türkiye Futbol Federasyonu resmî web sitesinde yer alan habere göre Özkara, 5 Ekim Perşembe günü oynanacak Hollanda- Malta, 7 Ekim Cumartesi günü oynanacak Hollanda- Macaristan ve 10 Ekim Salı günü oynanacak Malta- Macaristan müsabakalarında yardımcı hakem olarak görev yapacak. Şampiyonada FİFA Kokartlı hakem Alper Ulusoy ‘da hakem ve 4.hakem olarak yer alacak
 
Özkara 2016 yılında da UEFA tarafından Gelecek vaat eden hakemlerin belirlenmesi amacıyla düzenlenen ve kısa adı “UEFA CORE” programı olan UEFA Mükemmel Hakemlik Merkezinin düzenlemiş olduğu kursa davet edilmiş ve kursu başarıyla tamamlamıştı. UEFA’nın düzenlemiş olduğu bu programa, halen daha şampiyonlar liginde ve Avrupa şampiyonalarında başarıyla görev yapan Trabzon’un ilk ve tek FİFA kokartlı takmış hakemi olan Barış Şimşek te hakem olarak katılmıştı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler