Trabzonlu hakem kaza kurbanı

 Gümüşhane’de yaklaşık 1 ay önce geçirdiği trafik kazasında ağır yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Trabzon il futbol hakemlerinden Samet Öztürk, Trabzon'da toprağa verildi.Babası Mahmut Öztürk'ün de yaralandığı kazada ağırı yaralanan

Trabzonlu hakem kaza kurbanı

 

Gümüşhane’de yaklaşık 1 ay önce geçirdiği trafik kazasında ağır yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Trabzon il futbol hakemlerinden Samet Öztürk, Trabzon'da toprağa verildi.

Babası Mahmut Öztürk'ün de yaralandığı kazada ağırı yaralanan Samet Öztürk (23) bir süreden beri KTÜ Farabi Hastanesi’nde tedavi görüyordu. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Öztürk, bugün Maçka ilçesine bağlı Esiroğlu beldesinde Bahçekaya Mahallesi'ndeki Bahçekaya Merkez Camii'ne öğle namazı sonrası kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Cenaze namazına Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Maçka Belediye Başkanı Ertuğrul Genç, mesai arkadaşları, meslektaşları ve yakınları hazır bulundu.

Trabzon'da yaklaşık 4 yıldan beri il futbol hakemi olarak görev yapan aynı zamanda öğretmen olan Samet Öztürk (23) gelecek vaat eden hakemler arasında yer aldığı belirtildi.

Öte yandan 34 gün önce Gümüşhane'nde meydana gelen trafik kazasında Erzincan'dan Trabzon'a giden Mahmut Öztürk (47) yönetimindeki 61 FL 547 plakalı otomobil, karşı yönden gelen Adem Yıldırım yönetimindeki 29 AL 143 plakalı çimento kamyonuyla çarpışmıştı. Kazada otomobil sürücüsü Mahmut Öztürk ile 23 yaşındaki oğlu Samet ve aynı araçta bulunan Hasan Odabaşı (44), Gürkan Zeren (18) ile kamyon şoförü Adem Yıldırım (24) yaralanırken, durumu ağır olan Samet Öztürk, KTÜ Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi'ne kaldırılmıştı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor