Trabzonlu gençler Van'ı unutmadı

 Trabzon Belediyesi Gençlik Meclisi Van'daki depremzedelerin yardımına koştu. Gençlik Meclisine üye gençler Trabzon Belediyesi tarafından Van'daki depremzedeler için başlatılan yardım kampanyasına destek verdi. Gençler topladıkları giyim, kuru gıda, batta

Trabzonlu gençler Van'ı unutmadı

 Trabzon Belediyesi Gençlik Meclisi Van'daki depremzedelerin yardımına koştu. Gençlik Meclisine üye gençler Trabzon Belediyesi tarafından Van'daki depremzedeler için başlatılan yardım kampanyasına destek verdi. Gençler topladıkları giyim, kuru gıda, battaniye, çocuk bezi ve çocuk mamaları ile ısıtıcılardan oluşan bir kamyonet dolusu malzemeyi yardım toplama merkezine teslim ettiler. Trabzon Belediye Gençlik Meclisi Başkanı Muammer Tosun Van'da meydana gelen depremin herkesi derinden üzdüğünü belirterek, "Bu zor iklim şarları altında yaşamlarını sürdürme gayreti içerisinde olan depremzedelerin yanında olmak için tüm meclis üyeleri olarak seferber olarak Trabzon Belediyesi tarafından düzenlenen yardım kampanyasına katıldık. Genç arkadaşlarımızla birlikte üç gün boyunca topladığımız yardımları Belediyemizin oluşturduğu yardım toplama merkezine ulaştırdık. Desteklerinden dolayı tüm Trabzonlulara teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor