Trabzonlu futbolcu isyan etti!

TFF 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Kastamonu 1966'da mali anlamda sıkıntılı günler yaşanıyor.

Trabzonlu futbolcu isyan etti!

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta topladığı 74 puan ile liderin 2 puan gerisinde kalarak ligi 2. bitiren ve play-off'lara katılmaya hak kazanan Kastamonu 1966'da mali anlamda sıkıntılı günler yaşanıyor.

Kulübün Trabzonlu kaptan oyuncusu Abdulaziz Sosyal sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile takım olarak play-off karşılaşmalarına çıkmayacaklarını açıklamıştı.

Solmaz ve takım arkadaşları ortak bir açıklama yaparak, "Kamuoyuna duyurulur: 34 maçta 74 puan ile ligi 2. sırada bitirdik. Sezon başından bu yana hala peşinatın bir bölümünü, maç başlarını ve primlerini alamamış bulunmaktayız. Parayı bir gün bile sorun etmeden bugüne kadar geldik. fakat şu iyi bilinmelidir ki, iyi niyetimiz suiatimal edilmiştir. Verilen hiç bir söz yerine getirilmemiştir. En son verilen bütün primlerimiz ödenecek sözüde bugün itibariyle gerçekleşmemiştir. Bu nedenle primlerimiz ödenene kadar maça gitmeme kararı alınmıştır. Saygılarımız ile Kastamonu 1966 futbolcuları.." ifadelerini kullandı.

Trabzonlu futbolcu isyan etti!

Ardından Abdulaziz Solmaz futbolcular adına bir açıklama daha yaparak, "Biz maça çıkacağız, sadece arma için sonuna kadar aslanlar gibi mücadele edeceğiz. Biz bugün tüm futbolcu arkadaşlarımız ile bir açıklama yaptık. Bu açıklamayı yapma sebebimiz bizim arkamızda ne kadar insan olduğunu görmek istememizdir. Çünkü butakım bu zamana kadar 74 puan aldı. Buraya kadar biz onur mücadelesi vererek geldik. Bu arma için savaştık. Bir kaç arkadaşımız dışında hep farklı memleketlerden geldik. Herkes ekmek parası için geldi buraya. Şampiyon olamadık, tabi ki de şampiyon olmak istiyordk. Bunu herkesten çok istedik. Bu açıklamayı yapma sebebimiz Kastamonu halkının, biz Kastamonusporlu futbolcuların ne kadar yalnız olduğumuzu görmelerini istememizdir. Bu zamana kadarne kadar yalnız olduğumuzu gördük. Maçımıza gideceğiz, bu arma için elimizden geleni her zaman yaptığımız gibi yine yapacağız. Kimse bu zamana kadar bu takımın yanında olmadı. Kimse arkandayız demedi. Biz çıkacağız aslanlar gibi maçımızı oynayacağız, belki de daha fazlasını vererek mücadele edeceğiz. Bizim arkamızda sadece taraftarlar ve futbolcu kardeşlerimiz ve teknik heyetimiz varmış, bunu anladık. Kastamonuspor taraftarı şunu çok iyi bilsin, bu takım buraya kadar alın teri ile geldi, ödemelerimizi alamadık ama sonuna kadar mücadele verdik, biz yalnızız ve sonuna kadar arma için mücadelemizi vereceğiz ve inşallah kupayı alacağız. Çünkü bu alın teri bunu hak ediyor..." dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor