Trabzonlu futbolcu Görkem Sağlam mesajı verdi: Türküz, Trabzonluyuz...

Willem II'de forma giyen gurbetçi futbolcu Görkem Sağlam Türk Milli Takımı'nda oynamak istediğini söyledi.

Trabzonlu futbolcu Görkem Sağlam mesajı verdi: Türküz, Trabzonluyuz...

Haber61 Spor Servisi

Hollanda'nın Willem II takımında forma giyen gurbetçi futbolcu Görkem Sağlam koronavirüs vakası nedeniyle Hollanda'da yaşadıklarını anlattı. Almanya Milli Takımının alt  kategorilerinde de forma giyen 21 yaşındaki 10 numara "Trabzonluyuz, Türküz Türkiye Milli Takımı'nda forma giymek isterim" dedi.

Haberglobal'e bağlanan ve koronavirüs tedbirleri nedeniyle liglerin ertelendiği Hollanda'da sürecin kendileri için zor geçtiğini aktaran Görkem " Burada idmanlar bile yasaklandı.Bize program verdiler artık evden çalışacağız. Ligde çok iyi durumdaydık ama maçlar iptal edildi. İnşallah başladığında performansımızı devam ettiririz." dedi.

Günlük yaşamı hakkında bilgi veren Görkem "Kahvaltı yapıyoruz ardından koşu ve spor yapıyoruz. Kulüp de sokağa çıkma yasağı verdi bize. Tehlikeli olduğundan dolayı hep evdeyiz" ifadelerini kullandı.

Milli takım tercihi ile ilgili konuşan Görkem " Biz Türküz, Trabzonluyuz. Almanya'da u15'ten u20'ye kadar oynadım. Teklif olması durumunda seve seve oynarım" dedi.

Trabzonlu futbolcu daha önce verdiği bir röportajda da en büyük hayalinin Trabzonspor'da oynamak olduğunu belirtmişti. Genç futbolcu verdiği bir röportajda "Hayallerim arasında bir gün Trabzonspor´da oynamak var. Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir´'i keyifle izliyorum. Ayrıca ben bir Sosa hayranıyım. Bende onun pozisyonuna yakın oynuyorum. " ifadelerini kullanmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler