Trabzonlu dünya şampiyonu ringde

Taiwan'da devam eden Bayanlar Dünya Boks Şampiyonasında Busenaz Sürmeneli,ilk maçında 2013’de Dünya Şampiyonasında finalde yendiğİ Dünya 2. si Fransız, Michael Davina ile bugün  TSİ ile saat 16-17 00 arası  karşılaşacak.Antrenör Cahit Süme, Busenaz’ın bir

Trabzonlu dünya şampiyonu ringde

Taiwan'da devam eden Bayanlar Dünya Boks Şampiyonasında Busenaz Sürmeneli,ilk maçında 2013’de Dünya Şampiyonasında finalde yendiğİ Dünya 2. si Fransız, Michael Davina ile bugün  TSİ ile saat 16-17 00 arası  karşılaşacak.

Antrenör Cahit Süme, Busenaz’ın bir kez daha ünya Şampiyonu olacağına inandığını ifade ederek”  ‘’19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı'nda ayrı bir bayram daha yaşayalım. Busenaz kendini çok iyi hissediyor. Bu maçı kazanarak yoluna devam edip ülkemize ve Trabzon’a 2. bir dünya şampiyonluğunu kazandırmak istiyor.’’ dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor