Trabzonlu boksörler iddialı

Antrenörü Turgut Dereköylü, amaçlarının Türk Boksuna çok iyi boksörler kazandırmak olduğunu söyledi. Osmanlı Boks Spor Kulübü Tesisleri'nde, Antrenör Turgut Dereköylü yönetiminde şampiyonaya iddialı hazırlanan genç boksörler, madalyalara ambargo koymaya h

Trabzonlu boksörler iddialı

Antrenörü Turgut Dereköylü, amaçlarının Türk Boksuna çok iyi boksörler kazandırmak olduğunu söyledi.

Osmanlı Boks Spor Kulübü Tesisleri'nde, Antrenör Turgut Dereköylü yönetiminde şampiyonaya iddialı hazırlanan genç boksörler, madalyalara ambargo koymaya hazırlanıyor. Hırslı ve istekli olmalarıyla dikkat çeken boksörler, madalyaları Trabzon'a getireceklerini söylediler.

Antrenör Turgut Dereköylü, sporcu yetiştirirken, önce güzel ahlak ve dürüst olmalarına önem verdiklerini belirterek, "Ocak ve Şubat aylarında yapılacak olan yıldızlar ve gençler Türkiye şampiyonaında sporcularımızdan madalyalar bekliyoruz. Kulübümüz yeni kurulan bir kulüp ve 1 yıllık bir geçmişimiz var. Sporcularımızla birlikte genç olan kulübümüze madalyalar ve başarılar kazandırmak için mücadele ediyoruz. Sporcularıma bu anlamda çok güveniyorum" dedi.

Dereköylü, amaçlarının Türk boksuna iyi boksörler kazandırmak olduğunu belirterek, "Sporcularımızın her türlü ihtiyaçlarına karşılık verebilmek için mücadelemizi sürdürüyoruz. Trabzon boksuna ve Türk boksuna çok kaliteli sporcular yetiştirmek, elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor