Trabzonlu boksör ringe dönüyor

Dünya Kıtalar Arası Orta Sıklet Boks Şampiyonu unvanlı Selçuk Aydın, Trabzonlu Gençler Taraftarlar Derneği'ni ziyaret etti. Trabzonlu Gençler Taraftarlar Derneği Başkanı Mehmet Fındıkçı ile dernek üyeleri ile sohbet eden Selçuk Aydın, basın mensuplarına s

Trabzonlu boksör ringe dönüyor


Dünya Kıtalar Arası Orta Sıklet Boks Şampiyonu unvanlı Selçuk Aydın, Trabzonlu Gençler Taraftarlar Derneği'ni ziyaret etti. Trabzonlu Gençler Taraftarlar Derneği Başkanı Mehmet Fındıkçı ile dernek üyeleri ile sohbet eden Selçuk Aydın, basın mensuplarına sakatlığı ve hedefleri hakkında bilgi verdi.

İstanbul'da 18 Kasım 2008 tarihinde WBC Kıtalararası Şampiyonluk Orta Sıklet maçında kemerini Fas asıllı Amerikalı Said Ouali'ye karşı koruyacağı maç öncesi antrenmanda kaburgasının kırılması nedeniyle sakatlık geçiren Aydın, şu an çok iyi bir durumda olduğunu belirterek şöyle konuştu:

"Yılbaşı tatilimi geçirmek için ailemin yanına geldim. Antrenörlerim de dinlenmemi istedi. Bir kaç gün sonra önce Almanya'ya daha sonra çalışmalar için Amerika'ya gideceğim. İptal olan maçı da Amerika'da oynayacağım. Nisan ayı içinde oynayacağım bu maçta kemerimi Fas asıllı Amerikalı boksör Said Ouali'ye karşı koruyacağım."

"Karadeniz fırtınası yeniden ringlerde esecek" diyen Selçuk Aydın, "Moral bozukluğu içindeyken beni onurlandıran herkese çok teşekkür ediyorum. Rakibim çok tecrübeli, Oynadığı 21 maçta sadece bir kez kaybetti. Benden daha tecrübeli bir rakip ama ben onu yeneceğime inanıyorum. Ben kendimi ondan daha şanslı görüyorum. Kendimi ringe attığım zaman kafamda herkesi yeniyorum. Bu maçta gerçek performansımı ortaya koyma şansı bulacağım" diye konuştu.  

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor